Top 3 postări

joi, 16 decembrie 2010

Să-mi cumpăr un iPad?

Ca orice român aş putea sau mai bine zis cred că ar trebui să îmi cumpăr un iPad.Cel puţin după logica primului ministru.

Deşi suferim,o ducem din ce in ce mai rău ,ba chiar ne gândim cu spaimă la ce o să fie peste o vreme,al nostru prim ministru zice următoarele :"Mi l-am procurat singur, aşa încât Moşul nu a venit nici în avans, nici în alt fel. Mi-am cumpărat, ca orice român, un iPad, care are dorinţă să lucreze pe o asemenea formulă de lucru ".

Păi bine bine..da` totuşi un simplu om (care să zicem că are şi un loc de muncă) de unde să scoată două-trei mii de lei pentru aşa ceva şi să mai şi trăiască în acelaşi timp?Sau dacă e vorba de un bugetar , acolo cu siguranţă e şi mai greu.Facem un calcul?Nu cred că mai este necesar.

Pentru cei care nu ştiu sau pentru cei neinteresaţi de aşa ceva,în România, un iPad se vinde cu aproximativ
2500 de lei (versiunea de 16 GB)
3000 de lei (cea de 32 GB)
3500 de lei (cu 64 GB).


C.A.

3 comentarii:

Anonim spunea...

da tu vrei sa iti cumperi ??
eventual daca iti da cineva la pleasca poate da... :))

mtz

Chisanovici Andrei spunea...

ar fi bine sa-mi dea.dar are cine?

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!