Top 3 postări

duminică, 28 august 2011

Strategie de campanie

Pentru că alegerile locale mai au puţin până bat la uşile oamenilor, au început tot felul de mişcări, care mai de care mai spectaculoase, scopul fiind acela de a atrage cât mai mulţi votanţi.
Deoarece nu se ştie nimic sigur până în acest moment despre candidatul USL pentru Primăria Iaşi, actualul primar vrea să rămână cât mai sus în sondaje, aşa că revine la jucăria preferată: echipa de fotbal.
Amintindu-şi de anul 2004 când echipa de fotbal a promovat în prima ligă( după câţiva ani în ligile inferioare-lucru care "l-a săltat" până în scaunul de primar) sau de anul 2008 când aceeaşi echipă îi prelungea contractul la Palatul Roznovanu, Nichita speră ca echipa de fotbal a oraşului să îi ofere un nou mandat.
Prima mutare? Ionuţ Popa este noul antrenor al CSMS-ului.Acelaşi Ionuţ Popa care îl lăuda pe Nichita (uneori pe bună dreptate), dar mai ales Ionuţ Popa care aducea lumea la stadion prin victoriile împotriva marilor echipe din campionat.
Astfel, Popa revine la Iaşi la mai puţin de un an de când plecase , dar asta este...prietenul Nichita are nevoie de ajutor.
Nichita să nu uite un lucru...Politehnica a dispărut din cauza încăpăţânării sale şi acest lucru s-ar putea să-l coste foarte scump.

C.A.