Top 3 postări

duminică, 24 iunie 2012

A fost sau n-a fost o alegere buna?

Ei bine , iata ca au trecut doua saptamani de la alegeri si cred ca de acum trebuie sa apara si un raspuns la intrebarea de mai sus.Nu se poate intampla ceva peste noapte, dar un lucru e clar si mai mult ca sigur il stiu si noii alesi: Iasul trebuie sa treaca cat mai rapid printr-un proces de modernizare in urma caruia sa ne aliniem oraselor europene.

Cred ca iesenii au ales bine, mai ales ca si procentele au aratat o singura directie care sper sa fie mentinuta si la alegerile parlamentare.Aceasta este singura solutie pentru a primi bani de la Bucuresti.In ultimii patru ani , Iasul a fost ocolit de cele mai multe ori atunci cand se imparteau bani de la guvern pentru simplul fapt ca primarul era PSD.Mai grav este ca nici parlamentarii PD-L de Iasi nu au facut nimic pentru a "salva" orasul.

Eu unul sunt un sustinator al proiectelor care se deruleaza in oras(sau care se vor derula) si atata timp cat vom avea un oras mai frumos,mai primitor si mai dezvoltat voi suporta toate consecintele(praf,aglomeratie,etc.). De asemenea, le doresc alesilor locali cat mai multa intelegere intre ei ,cu mai putine certuri decat in trecut ,deoarece de acum inainte prioritate au proiectele pentru ieseni.

Niciun comentariu: