Top 3 postări

miercuri, 27 iunie 2012

Ieseni pentru ieseni
Ca in fiecare zi citesc ziarele din Iasi(fie dimineata, la pranz sau seara..sau cel mai sigur cand apuc:D), iar azi mi-a atras atentia urmatorul articol din Ziarul de Iasi.

Am urmarit destul de mult CSMS in sezonul trecut.Echipa e intr-o crestere evidenta de la sfarsitul turului, avand de altfel 12 victorii si o remiza in ultimele 13 etape din returul sezonului trecut.

Misiunea de a lupta in Liga I este mai mult decat grea, diferenta dintre primele doua ligi fiind destul de mare.Echipa are totusi potential, ultimele meciuri aratand o echipa tanara, dar care este matura in joc (fiind cum se spune la noi "calare pe adversar" mai tot timpul meciului) si mai mult decat atat este o echipa care a luptat pana la sfarsit pentru a urca pe prima scena a fotbalului romanesc.

Nu cred ca este momentul potrivit pentru a lauda jucatori , deoarece majoritatea sunt tineri si li se urca la cap.:))Sunt foarte multi jucatori din Iasi, dar care nu au ajuns nici sa joace la seniori in Iasi(Pulhac, Stefan Popescu).
Era insa un moment potrivit pentru a fi adusi cativa jucatori cu experienta care sa ii ajute pe cei tineri sa creasca si sa ajute in acelasi timp si echipa Iasului pentru a ramane cativa ani buni in Liga I.
Un prim exemplu de jucator care trebuia adus era Daniel Pancu.Desi ajunge la 35 de ani in curand, cred ca era jucatorul care sa faca diferenta si sa fie un exemplu pentru eventualii colegi mai tineri din echipa.
Alti jucatori la care putea apela Iasul ar fi fostii jucatori Cristian Munteanu sau Razvan Plesca.

Asta este..deciziile sunt ale lui Prunea din cate se vede pana acum.

Niciun comentariu: