Top 3 postări

vineri, 18 ianuarie 2013

Cumpara timp pentru viata!

De cum aflat această poveste, am şi acţionat. Nu am putut rămâne nepăsător , aşa că mă adresez vouă.

Călin este o minune de copil. Are doar 6 ani şi a trăit în ultimii 3 ani atâta durere cât, poate, unii oameni trăiesc intr-o viaţă.O tumoră a schimbat viaţa acestui copil.

Călin a urmat 19 luni de chimioterapie, de chin, de zile în care nu părăsea patul. Din păcate, chimioterapia nu a fost de ajuns. În perioada septembrie-noiembrie 2012, Călin a făcut 30 de sedinţe de radioterapie tot în Germania la Tubingen.

În prezent, se confruntă cu o insuficienţă respiratorie a cărei cauză încă nu se cunoaşte cu precizie: pneumonie sau metastaze pulmonare.
Între timp, Călin a devenit cel mai curajos băiat din lume. Nu îl mai sperie nici o analiza de sînge, nici o perfuzie, nici o radiografie, computer tomografie etc, uimind pe toţi cei din jurul său cu inteligenţa, maturitatea şi curajul său. Se crede bărbat mare şi puternic, deşi abia a împlinit 6 ani.

Călin vrea timp pentru viaţă. Vrea să meargă iar la gradiniţă, vrea să crească mare ca să aibă grijă de surioarele lui, vrea să conducă un escavator sau un tanc, vrea VIAŢA.

Daţi-i timp lui Călin să descopere viaţa, să cunoască lucruri noi, să cânte, să râdă, să spună poezii. Copiii merită tot timpul vieţii noastre!

Cum îl putem ajuta noi? Foarte simplu.

1.Mergem la evenimentul de pe 2 februarie 2013 de la centrul de conferinţe din Palas Mall.

Evenimentul are următorii invitaţi:

Daniel BUZDUGAN – Stand-up comedy, moderator
Beatrice RANCEA – coregraf al baletului Operei Iaşi
Mădălina LEFTER – cântăreaţă
Cristina NICHITA – creator modă
Cătălin MOROŞANU – sportiv, campion K1
The SKY – trupa de dans şi entertainment
Emil COSERU – artist al Teatrului National Vasile Alecsandri din Iaşi
Adrian MONORANU – blogger, marketer, manager
Trupa VUNK!

2.Daţi cât mai multe share-uri pe Facebook articolului meu. Pentru fiecare share, sponsorii vor contribui cu câte 5 EURO.

Mai multe detalii cu privire la eveniment,bilete aveţi aici si aici.

Niciun comentariu: