Top 3 postări

luni, 21 ianuarie 2013

GSP- de la presa sportivă la agenţie de turism

Mare mi-a fost mirarea în seara asta când am vrut să văd ce se mai întâmplă prin fotbalul de la noi sau de pe peste mări şi ţări.
Singurele ziare online de sport pe care le citesc în mod regulat sunt Prosport si Gazeta sporturilor.

Încep să citesc Gazeta...şi surpriză!!

Apropiindu-se meciul din Europa League Internazionale Milano- CFR Cluj, am crezut că e vorba de vreun concurs când am văzut ceva de genul "vrei să te afli pe stadion la Inter- CFR?".
Dau click şi după o descriere, apar câmpuri în care pot să selectez ce tip de bilete vreau, la ce hotel să stau, tipul de cameră. Sunt stipulate toate detaliile zborului, serviciile incluse, cele neincluse, iar ca orice tour-operator care se respectă şi vrea să îşi multumească pe deplin clienţii, în partea de jos a paginii sunt sugerate câteva tipuri de activităti pe care le poţi face: unde te poţi distra, unde poţi mânca sau unde şi ce ai de vizitat.

În general, ştiu că tour-operatorii abordează evenimentele sportive pentru că adună mase mari de oameni şi profitul este pe masură. De asemenea, cluburile de fotbal organizează deplasările fanilor, dar până acum nu am auzit ca vreun ziar să se ocupe de partea asta.Cel puţin nu un ziar românesc.

Vă recomand să aruncaţi un ochi pe pagină.Mai sunt şi alte destinaţii: un meci al Barcelonei sau destinaţii fără participare la evenimente sportive.

travel.gsp.ro

Niciun comentariu: