Top 3 postări

vineri, 29 martie 2013

Unde-s mass-urile de altă dată?

As'noapte înainte de culcare, zic să mai intru pe Facebook de pe telefon. De parcă n-aş fi putut dormi bine dacă nu făceam asta. Doar circulă acea vorbă : "Facebook e la fel ca frigiderul". Deşi ştii ce ai în frigider, la câteva ore îi mai faci o vizită, îl deschizi şi te uiţi în gol. Dar crezi în chestia asta şi deschizi frigiderul de câteva ori pe zi( săracele balamale). La fel stă treaba şi cu facebook-ul ,mai ales seara când găseşti câte o melodie, un "noapte bună".
În punctul ăsta am ajuns şi aseară şi mi-am adus aminte de un lucru de-a dreptul enervant care a şi dispărut de altfel. Nici nu prea mai stau online pe messenger, dar nici la offline nu am mai găsit mesajele "stresante". După cum cred că v-aţi dat şi voi seama, e vorba de mass-uri. Pe la 15-16 ani, având în listă tot nişte ţânci, nu era zi şi mai ales seară în care să nu se deschidă măcar o fereastră şi să apară:


SAU

*Nb all. va pup :*:*:*:*:* bye bye

SAU

*te iubesc printesa mea.nb la toti

SAU

* 2)Cate inimioare imi dai?
1) ♥ = Te urasc
2) ♥♥ = Iti vreau binele
3) ♥♥♥ = Te iubesc!
4) ♥♥♥♥ = Esti totul pentru mine
5) ♥♥♥♥♥ = Te adooor`
6) ♥♥♥♥♥♥ = Imi placi
Raspuns obligatoriu, da mai departe ca sa vezi cate inimioare primesti.

La modă era şi hi5-ul şi mai facem de nişte mass-uri :)) Cum punea cineva o poză(în special fetele, dar se găseau şi câţiva "cocălari"), hop şi mesajul:
Poza noua :X dati un comm dau back

Acum e mai altfel, românii au facebook şi deja sunt mulţi. De exemplu, în judeţul Iaşi sunt 257160 utilizatori fb, iar în România 5810420.
E plăcut totuşi să-ţi aminteşti de unele lucruri pe care le-ai trăit pe propriul mess.
Dacă v-aţi adus şi voi aminte, poate îmi lăsaţi vreun comentariu cu mass-urile de care vă este dor. Iar dacă v-a plăcut postarea, nu pot decât să vă mulţumesc pentru atenţie şi să vă rog să daţi un like/share de vreţi.

Vă mai aştept pe aici!

Niciun comentariu: