Top 3 postări

luni, 20 mai 2013

Gumă la mâna a doua

Astia de sunteti de o seama cu mine, probabil ati dat deja un search pe youtube dupa Copiii de la 402. Nu stiu cum suna pentru voi, dar chiar e la cautare guma de mestecat deja folosita.

Am vazut ca e organizata o licitatie pentru ultima guma mestecata de Sir Alex Ferguson in calitate de antrenor al lui Manchester United. E cunoscut faptul ca meci de meci Ferguson mesteca guma, chiar a aparut o informatie ca i se misca dintii de la asta!! Daca tinem cont de faptul ca i-a antrenat pe diavolii rosii 1500 de meciuri, totul e posibil.


E pusa intr-o cutie de sticla, numai buna de pus in vitrina. Poti sa te uiti peste ani si ani si sa le zici nepotilor: " guma aia a fost a lu' mos Ferguson"! E drept ca banii vor ajunge la o fundatie caritabila, dar mi se pare cam deplasat obiectul pentru care sa licitezi. As licita pentru un tricou, o camasa, un sacou, dar in niciun caz pentru o guma.

Voi ce ati face?

7 comentarii:

emmann spunea...

Na, totusi guma aia l-a facut celebru si printre cei ce nu stau in randurile microbistilor. Si clienti gasesti pentru orice.

Chisanovici Andrei spunea...

Din moment ce unii cumparau de acum cativa ani pamant pe luna, pe marte, guma pare a fi rezonabila. mai ales ca e palpabila(mestecabila) :))

spanac spunea...

dar cand a vandut ala apa din piscina in care a facut baie tom cruise cum a fost...

ECTS IAŞI Promoţia 2013 spunea...

De asta chiar nu auzisem :))

Chisanovici Andrei spunea...

@spanac : nu auzisem de intamplarea cu tom cruise, dar cred ca-i buna apa de udat florile :))

Alin spunea...

Sti ce as face eu? As urmari persoane celebre si as culege guma de unde o arunca ei si asa ma fac miliardar in euro. Simplu nu?

Chisanovici Andrei spunea...

Nu e rea ideea. Probabil asa a facut si cel din cazul de fata. Mult succes si cat mai multe gume adunate :))