Top 3 postări

sâmbătă, 29 iunie 2013

Am cărţi de vizită!!De mai mult timp mi-am dorit să-mi fac nişte cărţi de vizită. Este foarte important cum te prezinţi, iar de cele mai multe ori o carte de vizită face mai mult decât ai face tu. E un mod simplu şi uşor prin care să atragi atenţia, dar mai ales să oferi datele de contact.

Primul contact e cel mai important când cunoşti pe cineva, iar o simplă bucată de carton/ plastic poate schimba viitorul tău.

Cărţile de vizită sunt făcute la printcenter, acolo unde găsiţi mai multe modele. Am optat pentru plastic pentru că oferă o rezistenţă mai mare la diverşi factori(umiditate, rupere, degradarea scrisului), dar şi pentru că e ceva nou, diferit de suportul clasic din hârtie/carton.

Sunt mulţumit de ceea ce am primit, mă reprezintă şi dacă ar trebui să aleg din nou cine să-mi facă cărţile de vizită, aş lua decizia din prima.


5 comentarii:

Roscova Alexandra spunea...

Si eu am carti de vizita tot de la printcenter, apropo ai incercat sa rupi una sa vezi cat de usor se creapa?

Chisanovici Andrei spunea...

Par a fi in regula, doar cine primeste o carte de vizita nu incepe sa o rupa.

Iulian spunea...

Arata foarte bine. Poate imi voi face si eu, dar nu acum....nu prea sunt cautat.

Veronica spunea...

Sunt foarte faine, eu am vazut la un prieten carti de vizita realizate prin kopia.ro, sidefate, misto tare!

Iulia spunea...

astea is cartile alea de vizita pe care le primesti MOCA daca trimiti un email la ei? As fi vrut o parere sincera, dar cum esti platit sa ii promovezi, nnu am incredere. unde mai ziceati ca sunt misto cartile, print center, kopia.ro?