Top 3 postări

miercuri, 12 iunie 2013

Apartamente de inchiriat Mangalia

In Mangalia, fiind oras mic, ofertele de inchiriere apartamente sau garsoniere nu sunt atat de multe. Totusi, ofertele gasite sunt la preturi chiar foarte bune, iar proprietarii, de cele mai multe ori sunt dispusi sa mai negocieze. Garsoniera, mobilata, utilata, zona linistita, in apropiere scoala, gradinita, dispensar la 200 RON pe luna. Utilitatile se platesc separate. La 400 ron/luna gasim apartament cu 2 camere, semidecomandat, complet utilat, mobilat. La fel, utilitatile se platesc separat. Apartament cu 2 camere, in incinta unei vile, zona mai putin centrala, baie si bucatarie proprie la 600 ron/ luna cu utilitatile incluse.

Normal ca gasim si chirii mai mari, 250 euro,luna, fara utilitati, apartament 2 camere, decomandat, mobilat lux, utilat, zona ultracentrala. Costul chiriilor mai scade putin daca imobilul nu este mobilat. Cele mai mari chirii sunt la apartamentele care sunt situate la parterul unui bloc si sunt folosite ca si spatii comerciale. La acestea chiria depaseste si 1000 de euro/luna. Cele mai multe oferte de inchiriat in Mangalia se gasesc in regim hotelier pe timp de vara. Se poate inchiria doar camera cu aproximativ 100 ron/noapte, sau tot apartamentul cu 2 sau 3 camere cu 150-200 ron/noapte. Cu cat inchiriati pe o perioada mai lunga de timp, cu atata pretul pe noapte scade.

Iti recomand intra pe site-ul Goldenkey si click aici!

Un comentariu:

vasilica spunea...

Este un blog foarte bun, iar propunerea mea este sa faceti o lista cu oferte avantajoase si pentru alte orase, ar fi extraordinar.Daca s-ar putea sa se dea si cateva detalii in legatura cu ce trebuie sa stii despre agentiile imobiliare, pentru ca in zilele noastre mi se pare ca serviciile lor cu clientii lasa de dorit, comisionele sunt mari si apar si foarte multe sume pe care le cer total nejustificate.