Top 3 postări

joi, 20 iunie 2013

Calitate inainte de cantitate

Mediul de afaceri a inceput sa devina din ce in ce mai competitiv, asta datorita abundentei tot mai mari de firme care doresc sa patrunda pe o anumita piata. Datorita acestei abundente piata ofertei a devenit din ce in ce mai mare, lucru benefic pentru consumatori.

Insa aceasta abundenta poate fi si daunatoare pentru consumatori, deoarece sunt foarte multe servicii sau produse care nu se ridica la nivelul optim. Insa datorita pretului practicat, care de cele mai multe ori este inferior celor de calitate aceste produse sau servicii sunt tentante pentru consumatori, in special pentru cei care au un venit mic. Pentru a se mai face o triere a mediului de afaceri si pentru a veni cat mai mult in ajutorul consumatorilor din ce in ce mai multe organizatii au optat pentru implementarea unui sistem de control al calitatii.

Ce reprezinta acest control tehnic al calitatii? Controlul tehnic al calitatii presupune identificarea si inlaturarea caracteristicilor produselor sau serviciilor astfel incat acestea sa fie in conformitate cu standardele internationale.

Citeste mai multe pe hrp.

Niciun comentariu: