Top 3 postări

duminică, 2 iunie 2013

Cupa a ajuns la Ploiesti

Zilele trecute am raspuns provocarii prietenilor de la Timisoreana si am participat la un concurs. Am castigat bilete si am fost la finala Cupei Romaniei(CFR Cluj- Petrolul Ploiesti ) alaturi de o gasca super mare. Am plecat ieri dimineata din Iasi doua masini, 8 oameni. Desi in 2010 finala a fost la Iasi, am ratat-o asa ca am fost foarte bucuros de faptul ca voi fi prezent la Bucuresti, mai ales ca meciul se juca pe Arena Nationala.

De cum am ajuns in Bucuresti, am intrat in atmosfera finalei, strazile fiind pline de masini si autocare care erau pline de suporteri ploiesteni. Fulare, steaguri si ceea ce mi-a placut cel mai mult, suporterii aveau tricouri pe care era scris mare mesajul : "Sa vina cupa la Ploiesti!"

Dezavantajati au fost cei de la Cluj, care in ciuda distantei mai mari, au avut totusi o galerie pe stadion formata din 500-600 de persoane.

Daca e sa facem un simpla constatare, finala nu prea a atras spectatori. Au fost prezenti 29343 de spectatori anuntati oficial, din care vreo 25000 de suporteri ploiesteni, 600 clujeni si prea putini neutri.

Am stat la tribuna a II-a , undeva in zona centrala a inelului al doilea si eram in mijlocul unei mari zone galbene. Fanii lupilor galbeni au ocupat una din peluze si mare parte a tribunei a II-a si au facut un spectacol de zile(sau mai bine..seri) mari !Referitor la finala, trebuie felicitate ambele echipe pentru efortul depus de-a lungul competitiei si pentru spectacolul oferit aseara. CFR Cluj pare a fi departe de ceea ce a aratat in sezoanele trecute sau chiar in prezenta de anul acesta din Champions League. Petrolul Ploiesti a jucat mai bine, a pasat mai precis si a profitat si de avantajul obtinut repede. La buna desfasurare a finalei au contribuit si arbitrii finalei, comisia centrala de arbitri delegand la meci o brigada cu arbitri aditionali(dupa modelul meciurilor din Champions League sau Europa League)formata din : Cristian Balaj - arbitru, Aurel Onita si Valentin Avram- arbitri asistenti, Alexandru Tudor si Istvan Kovacs- arbitri aditionali, Radulescu George - arbitru de rezerva, Gheorghe Sebastian - arbitru asistent de rezerva.

Rezultatul final a fost de 1-0 in favoarea ploiestenilor, lucru ce a declansat fiesta noaptea trecuta pe strazile Ploiestiului.


3 comentarii:

ordinarul spunea...

Trebuia neaparat sa-i faci poza si lui Tudor, ha? :))

Chisanovici Andrei spunea...

E un arbitru bun. Chiar si in situatia de la meciul asta, in care a fost aditional, a facut un meci foarte bun :D

Iulian spunea...

Chiar au meritat sa castige. Au jucat bine.

P.S. Accept schimbul de link.
http://blogul-lu-iulian.blogspot.ro/