Top 3 postări

sâmbătă, 29 iunie 2013

Dezbrăcaţi la cumpărături?

Mai tot timpul găseşti în magazine tot felul de reduceri, iar punctul culminant e la sfârşitul sezonului, când reducerile sunt foarte mari..50 %, 60%, până spre 80 % chiar.
Interesul e al patronilor, să vândă tot şi să nu rămână cu marfa veche, tocmai pentru a face loc noilor produse.

Văzusem ştirea asta, e drept mai veche.

Cam de pe vremea asta, dar cu un an în urmă, câţiva tineri din Bucureşti au mers la cumpărături îmbrăcaţi doar în lenjerie intimă. Au renunţat la haine şi s-au pus pe cautat si pe probat. E ceva ciudat, dar nu ieşit din comun. Prin ţările vestice sau la americani există de mult timp acest tip de cumpărături, în care mai mult contează imaginea pe care o obţii decăt profitabilitatea. Un exemplu cât se poate de elocvent e cazul de faţă. Şi faptul că lumea se înghesuie nu arată decât un singur lucru: nu contează cum te îmbraci(dezbraci) când pleci de acasă, ci cum araţi când vii acasă. O fi şi ăsta un motiv bun să renunţi la haine. Pleci dezbrăcat şi vii îmbrăcat.La un moment dat, era foarte frecvent la radio un spot cu Iaşul nudistilor. Ceea ce părea a fi la o primă ascultare lansarea vreunui magazin sau campania de reduceri dintr-un magazin m-a dezamagit până la urmă. Mă gândeam că poate chiar vor să facă ceva asemănător. Românul cred că s-ar băga în aşa ceva şi nu ar zice nu. Cum ar fi să te plimbi gol în magazin şi să cauţi ce vrei? Chiar ai vrea să participi sau ţi-ar plăcea doar să priveşti şi să oferi un feedback din exterior?

4 comentarii:

Anca spunea...

Mi se pare foarte ciudat acest mod de cumparaturi, de un voaiorism excesiv.
Cat sa te umilesti pentru niste cumparaturi?
Probabil, fiecare din noi avem ceva extravagant sau nelalocul lui, dar de aici pana a nu putea sa te abtii... e nasol

Chisanovici Andrei spunea...

Din moment ce sunt adepti, cred ca de asta se si continua cu tipul asta de promotii. Poate cei din exemplele de mai sus sunt dezinhibati si nu le pasa de faptul ca sunt dezbracati.

Ruki spunea...

Dafuq did I just read?

De ce ai face asta, societate?

Chisanovici Andrei spunea...

Teribilism:)) Sa primeasca reduceri la haine, sau poate le primesc chiar gratis.