Top 3 postări

duminică, 21 iulie 2013

Vreau un tricou

Bai nene..sa nu crezi ca nu am tricouri sau ca n-am cu ce sa ma imbrac. Da vreau ceva special, care sa fie ceva diferit.

Concursul de aici parca vine ca o manusa si am zis ca nu-i vreme de stat la umbra sau de numarat berile baute.

Site-ul are acolo mai multe modele, de fapt e o colectie intreaga cu tricouri mai simple, cu o poza, cu un mesaj. Fiecare e aparte si aduce ceva nou, iar daca mergi pe strada si ai un tricou de asta pe tine sigur nu treci neobservat. Asta in cazul in care nu mergi pe ocolite sa nu fii vazut de nu stiu ce vecin, neam, prof ,sef, etc.

Daca ar fi dupa mine, as face ceva in genul celor de la Coca Cola cand vine vorba de facut tricourile. M-as duce la o firma care face tricouri si le-as propune sa prezinte anumite sabloane sau sa puna la dispozitia clientului un tricou simplu pe care sa-l personalizeze. Suna bine?
Daca poti sa bei o Coca Cola cu cine vrei, ar fi fain tare sa iti faci tricoul cum vrei tu. Si inca un motiv ar fi ca poti fi unic astfel. Nimeni nu mai are un tricou la fel si nu esti pus in situatia de a trece pe langa cineva care sa fie imbracat la fel ca tine. Sa zicem ca baietii n-au nicio problema cu asta, dar fetele se iau la palme pe strada.

Cat de curand imi voi face un tricou fain de tot sau poate asta va fi chiar premiul acestui concurs. Un tricou in genul I love NY. Cred ca stiti cu totii modelul; daca nu il stiti... e asta:Nu stiu daca intuiti, dar nu vreau tricoul cu NY. Imi iubesc orasul, Iasul e minunat, deci tricoul ar arata aproape la fel, doar mesajul difera: I LOVE IASI.
Ideea o am de mai demult si chiar i-am facut cadou unei prietene inainte de a pleca in State un astfel de tricou care sa-i alunge dorul de casa.

Asta ar fi o varianta. Alta cred ca ar fi un tricou de pe site->Desi sunt deja multi ani de cand a fost lansat filmul Lord of the rings (Stapanul inelelor), inca e unul dintre filmele care mi-a placut si pe care l-am vazut de cateva ori. Adapatarea tricoului e geniala si se potriveste cu iesirile in oras la o cafea, un suc, o limonada. :))

Al treilea tricou pe care l-as vrea si care implicit imi place e asta ->Tricoul e perfect pentru zilele de vara cand iti etalezi spiritul de competitie si faci turul teraselor sau participi la probele de halbere sau 400 mililitri viteza.
Descrierea tricoului e cam asa: BEER ATHLETE . Tricouri personalizate de la Tshirt Factory pentru campionii la inele..de bere. Cineva colectiona acum vreo 2 ani inelele de la doze si capacele de bere si stiu ca nu mai avea loc prin sertare.

Recomand consumul moderat de bere pentru ca nu va mai vin tricourile pe urma. Trebuie sa schimbati garderoba si sa le cautati pe cele cu burta. Sa am noroc zic si sa ma gandesc pe care dintre tricouri mi-l doresc cel mai mult.

Un comentariu:

Tricouri Personalizate spunea...

Sau unu cu trag de halbere :D