Top 3 postări

luni, 19 august 2013

Fiind baiet, masinute imi doream

Cand eram mic aveam jucarii, nu ma pot plange. Sunt copii care nu au avut sau nu au. Cel mai mult imi placeau masinutele. Mai mici, mai mari toate faceau parte din activitatea zilnica. Strabateam distante de sute de kilometri cu masinutele mele daca e sa glumesc acum :D

Asta-i treaba de baieti in 99% din cazuri, desi mai sunt si exceptii, cand vezi fete care se joaca cu masinutele si baieti cu papusi. De mare folos le-ar fi fost parintilor, la vremea respectiva un magazin online de genul Buzurel.ro . In general, nu prea erau jucarii si nici vorba de magazine specializate doar cu jucarii, ce sa mai vorbim de site cu asa ceva.

Tin minte ca am avut la un moment dat o masinuta de politie(s-ar putea sa o gasesc daca o caut) si tare-mi mai placea! De fapt, orice baiat era atras cand era mic de astfel de lucruri si isi dorea sa se faca cand o sa fie mare politist. Daca as fi mic acum, mi-as bate parintii la cap pana mi-ar cumpara una dintre masinutele astea.Cand ma uit pe site ma apuca dorul de copilarie si parca mi-as dori pentru o zi sa fiu din nou copil. Daca vrei sa experimentezi acest dor, nu ai nimic mai simplu de facut: acceseaza site-ul Buzurel.

Pentru ca au si un concurs, nu strica sa te inscrii si poate castigi. Daca ai trecut de vremea cand te jucai, poti darui jucariile copilului tau, unui nepot sau vreunui vecin mai tanar.
Aboneaza-te la newsletter-ul Buzurel si castiga premii!

Niciun comentariu: