Top 3 postări

joi, 15 august 2013

Toate anunturile pe bizcaf.ro

In ultima vreme mai dau cate o cautare pe internet sa vad daca au mai aparut anunturi noi de angajare. Nu-i musai sa ma angajez, doar sa vad ce mai e nou.

Poate veti zice ca as putea sa cumpar ziarul sa ma uit. Sincer sa fiu, cred ca lumea cauta mai usor pe internet, asa ca acolo e locul de dat anunturi si mai ales anunturi gratuite. Am intrat pe site, arata foarte bine, e clar. Am vazut o harta, asa ca e foarte simplu. Vrei anunturi Iasi, apesi pe Iasi.

Sunt sigur ca nu ma credeti, dar e foarte accesibil. Iata un print screen. Dai click si apar anunturile.Atunci cand ai timp liber si n-ai ce face, poti sa stai cu orele sa te uiti. Cam asa am facut si eu. E asa de meticulos aranjat totul pe site, ca parca n-ai vrei sa umbli sa nu strici ceva. Fiecare anunt e in categoria lui, in localitatea atribuita anuntului.

Hai sa va prezint putin si categoriile in care poti da sau cauta vreun anunt:

a)vanzare si cumparare
b)locuri de munca
c)auto si vehicule
d)imobiliare
e)prestari servicii
f)agricole
g)animale
h)comunitare
i)evenimente

Daca tot eram pe site nu am inchis fereastra pana ce nu m-am uitat si la terenurile de vanzare. Sunt multe anunturi cu parcele mai mari sau mai mici, mai aproape sau mai departe de oras. Asta e unul dintre cele mai importante avantaje oferite de internet si implicit de bizcaf: cauti ce ai nevoie, gasesti numarul de telefon si ai facut afacerea. Mai simplu de atat nu cred ca se poate sau mai simplu zis, la un click distanta sa bateti palma!
Un comentariu:

Anunturili spunea...

Este foarte ok bizcaf, dar recent am gasit un site de anunturi gratuite nou lansat cu un nume de domeniu cel putin simpatic: anunturili.ro Are un aspect clean e aerisit si foarte usor de folosit. Nu iti ia mai mult de 30 de secunde sa pui un anunt gratuit oricat de neexperimentat ai fi cu operarea pc. Voi ce parere aveti?