Top 3 postări

marți, 15 octombrie 2013

Farmacia veterinara

Dupa o vizita la cabinetul veterinar, de cele mai multe ori plecam cu o prescriptie medicala, deci urmeaza inevitabil si vizita la farmacie.

Majoritatea cabinetelor veterinare au la dispozitie si un punct farmaceutic, unde, in functie de diagnosticul stabilit va puteti procura medicamentele necesare pentru animalul dumneavoastra, si astfel ne este mult mai simplu deoarece nu suntem nevoiti sa ne deplasam in alt loc pentru a ne procura tratamentul. In lipsa unui punct farmaceutic in incinta cabinetului veterinar, stati linistiti, mai mult ca sigur gasiti unul vis-a-vis de cabinet sau chiar langa!

In cadrul unei farmacii veterinare gasiti o gama foarte diversa de medicamente de uz veterinar, produse antiparazitare interne si externe, suplimente proteino-vitamino-minerale, atat pentru caini si pisici, cat si pentru alte animale de companie si animale de ferma, diete pentru pisici si caini. Punctele farmaceutice va pun la dispoziti o gama larga de produse veterinare: antibiotice, antiinflamatoare, analgezice, antialergice, hepatoprotectoare, tonice cardiace, produse hormonale, medicatie pentru afectiuni ale vezicii urinare si ale rinichiului, solutii oftalmice si otice; unguente cu antibiotic, antiinflamatoare, antimicotice, antiparazitare, cicatrizante naturale; suplimente pentru protectia si refacerea afectiunilor articulare; vitamine, minerale; produse cosmetice; hrana si accesorii;

Tot aici gasiti si un personal de specialitate care va poate recomanda achizitioanarea produselor in functie de rasa si nevoile animalului dumneavoastra, astfel usurandu-va alegerile.

Intra pe Mobile-Vet.ro si
citeste mai multe despre serviciile veterinare.

Niciun comentariu: