Top 3 postări

joi, 31 octombrie 2013

Pentru familie, de la Elvila

De la cumpărarea celor mai noi și inovatoare jucării până la participarea la activități interactive, este firesc ca orice părinte să facă tot ce-i stă în puteri pentru a-i oferi celui mic tot ceea ce are nevoie pentru a crește sănătos, fericit și ager.

Crearea un spațiu personal bine delimitat, la decorarea căruia să contribuie activ și care să-i reflecte personalitatea și reușitele, se poate dovedi, pe termen lung, cel mai bun mod de a-l ajuta pe cel mic să își exerseze creativitatea și de a-i influența într-un mod pozitiv dezvoltarea.

O mobilă viu-colorată așezată într-un ambient plăcut, familial, vesel, împreună cu o abordare sănătoasă, activă, a vieții, contribuie semnificativ în construirea personalității adultului de mai târziu și tocmai de aceea este bine să ne încurajăm copii să facă propriile alegeri, atunci când acestea se impun. Susținerea acestui mod de creștere se poate dovedi în egală măsură util și pentru părinte, care are astfel la îndemână toate ustensilele necesare pentru a-și cunoaște copilul și pentru a găsi puncte comune în interacțiunea cu acesta.

Afla mai multe si sigur vei gasi produse Elvila pe gustul tau.

Niciun comentariu: