Top 3 postări

miercuri, 20 noiembrie 2013

Beneficiile monitorizarii auto

Incepand cu planurile de echilibrarea si reducerea costurilor in firma, dimensionarea floteisi optimizarea rutelor aveti nevoie de un sistem de monitorizare a flotei auto bine pus lapunct.

Monitorizarea permanenta a costurilor generate de parcul autosi identificarea posibilitatilor de reducere a acestora, urmarirea evolutiei in timp acosturilor, dar si suport pentru luarea deciziilor de achizitionare a vehiculelor pe bazacomparatiei costurilor de exploatare (dimensionarea flotei). Cu sistemul de GPS se poateface reducerea costurilor cu carburantii prin determinarea perioadelor de stationare alevehiculelorcu motorul pornit, cat si a perioadelor in care vehiculele au fost conduse cuviteze excesive, ambele situatii find generatoare de costuri suplimentare cu carburantii.

Cunoasterea costurilor viitoare, ce revizii vor trebui facute in urm atoarea luna, care estestarea anvelopelor, dar si care este stocul de anvelope de iarna. Determinarea manierei incare este utilizat fiecare vehicul de catre conducatorul auto ducând la reducerea costurilorcu carburantul,mentenanta, anvelopele precum si la prelungirea duratei de viata aechipamentelor.

Iti recomand sa vezi GPS tracking si site-ul Smartfleet.ro

Niciun comentariu: