Top 3 postări

vineri, 8 noiembrie 2013

Modele de ţigări electronice Vipercig

Vipercig comercializează ţigări electronice de înaltă caliate care oferă utilizatorilor un gust rafinat şi un volum de vapori diferite faţă de cele ale ţigarilor electronice obişnuite. Principalele produse Vipercig sunt:

-iVIP: se remarcă prin design-ul deosebit, având inclus afişaj electronic ce arată ce voltaj este necesar pentru fiecare tip de atomizor. Totodată, indică numărul de inhalări.
- CE4Plus: este combinaţia ideală de caliatate superioară la un preţ mic. Are o capacitate mare de stocare a lichidului, precum şi metodă facilă de încărcare, elimină o cantitate mare de vapori.
- DSE901: recomandată celor care fumează mai puţin de un pachet de ţigări pe zi, are un gust rafinat şi produce o cantitate mare de vapori. Este una dintre cele mai populare ţigări electronice.

În România, modele Vipercig sunt prezente, în mediul online, doar pe www.tigaraelectronica-nr1.ro, magazin online de profil, care pune la dispoziţia clienţilor săi atât ţigările electronice şi consumabilele aferente, pentru cunoscători, cât şi kit-uri complete pentru începători.

Poti sa vezi tigara de tip electronica - Vipercig si lichid pentru tigara electronica - Vipercig.

Niciun comentariu: