Top 3 postări

miercuri, 27 noiembrie 2013

Pink Week la miniPRIX

Nu stiu cum sa va zic, da' parca era mai bine asta vara. De vreo doua zile e asa frig de nu-ti mai vine sa iesi din casa. Si cand iesi, trebuie sa ai grija sa te infofolesti bine, nu de alta dar o raceala nu ti-ar cadea deloc bine.

Eu unul stiu cum rezolv problema, mai ales de cand am aflat unele lucruri. Ca sa nu ziceti ca sunt rau, va zic si voua cateva vesti bune.

1. Profitati cat mai este timp de reducerile de Black Friday. La miniPRIX e Pink Week intre 22 si 30 noiembrie. Asta e o sansa nemaipomenita de a reactualiza garderoba pentru sezonul rece. In fiecare zi sunt reduceri impresionante la mii de produse.2.Pe data de 29 noiembrie, de Black Pink Friday ai la dispozitie cele mai multe reduceri pentru a te imbraca cat mai bine pentru iarna.

3.Pe 30 noiembrie are loc evenimentul Mobile Saturday si beneficiati de super reduceri daca folositi aplicatiile pentru smartphoneuri si cumparati de pe miniPRIX.ro .
Descarca aplicatia Miniprix (pentru Android sau iOS) pentru a fi la curent cu super ofertele de pe 30 Noiembrie de la Miniprix!
Nimic mai simplu: descarcati aplicatiile si beneficiati de reduceri.

De aici puteti descarca aplicatia pentru iOS, iar de aici cea pentru Android.

Eu unul mi-am facut planul si in mare parte stiu ce-mi cumpar.
O pereche de ghete de iarna ar trebui sa-mi cumpar de pe acum, sa fiu mai rapid decat zapada. Aici e la fel ca la masini: schimbi cauciucurile de vara cu cele de iarna inainte de prima ninsoare.

Apoi ar mai fi pe lista un pulover. Fie puloverul asta, sau poate asta. Sau cel mai sigur, ambele!

UPDATE!
Vor fi oferite, cu ocazia Pink Friday, mii de produse cu reduceri de pana la 70%, din categoriile Imbracaminte, Incaltaminte, Accesorii, Jucarii, Arta si carti, Electronice si Electrocasnice, Casa, Gradina si Masina, Alimente, Frumusete si Sanatate! Toate produsele vor putea fi accesate la acest url: https://www.miniprix.ro/produse/pink-friday-2013

Spor la cumparaturi!


Niciun comentariu: