Top 3 postări

miercuri, 11 decembrie 2013

Bilete de avion ieftine

De multa vreme imi doresc sa zbor cu avionul. Pe multa lume aud vorbind despre acest lucru si de fiecare data din ce in ce imi doresc mai mult acest lucru. Adevarul este ca am putina teama, deoarece nu am zuburat niciodata, dar multa lume imi spune ca nici nu se simte si ca totul este asa usor.

In vara aceasta cred ca voi face si pasul acesta, pana la urma tot va trebui pentru ca nu se stie niciodata cand va trebui sa ajung pe la rudele plecate din tara. De multe ori m-au invitat pe la ele prin Canada si ar fi culmea sa refuz doar din cauza ca imi e frica de avion. Vad ca trebuie sa ma inarmez cu putin curaj, sa las frica laoparte si sa zbor. In ultima perioada cinema mi-a recomandat un site in cazul in care vreau sa imi cumpar bilete la cele mai ieftine zboruri si sa plec la plimbare plin lume. Va recomand si voua site-ul Bilete Avion unde gasiti cele mai interesante si ieftine bilete de avion catre foarte multe destinatii. Deasemena site-ul lucreaza cu foarte multe companii aeriene, unele din ele foarte cunoscute. Sa luam de exemplu firma Tarom, care are cele mai ieftine zboruri catre Geneva si Istanbul doar la 109 euro biletul dus-intors.

Oferta promotionala de la Tarom, include in pretul biletului tarife valabile pentru calatorii dus-intors cu toate taxele incluse. Tot de la Tarom poti sa achizitionezi bilete de avion cu zboruri directe dar si cu escale. Tot pe site-ul Bilete Avion gaseste cle mai frumoase si atractive bilete de avion care sunt sub 150 euro. Unele dintre aceste oferte sunt valabile pana la sfarsitul anului 2014. Daca pe 6 februarie costul unui bilet dus intors pana in Turcia la compania Tarom costa 146 euro, cateva zile mai tarziu aceeasi destinatie scade la 136 euro.

Asa ca este foarte important atat pentru mine cat si pentru voi sa fir cu ochii pe cele ami ieftine zboruri si sa fim atenti pentru ca ne putem achizitiona cele mai ieftine bilete atunci cand ne asteptam mai putin.

Vezi oferta de bilete ieftine pe www.bileteavion.ro

Niciun comentariu: