Top 3 postări

duminică, 15 decembrie 2013

Soft ERP

Infrasoft.ro ofera soft-ul ERP, un sistem informatic integrat conceput pentru gestiunea firmelor medii si mari. Sistemul este o solutie pentru integrarea, automatizarea si optimizarea proceselor unei companii.

Sistemul Documenta ERP este conceput si dezvoltat integral in Romania utilizand tehnologia ORACLE Documenta ERP asigura managementul integrat al resurselor organizatiei pornind de la comenzile clientilor, gestiunea stocurilor, aprovizionare, evidenta datoriilor si a creantelor, trezorerie si pana la productie, consum, vanzare si incasarea creantelor. Sistemul gestioneaza automat si integrat zona de contabilitate a societatii, prin notele contabile generate automat si prin notele contabile adiacente introduse. Sistemul DocumentaERP Distributie asigura managementul intergat pentru companiile de distributie prin urmatoarele instrumente: utilizarea listelor de preturi in diverse valute, utilizarea de preturi speciale pentru diverse categorii de clienti, managementul preturilor utilizand adaosuri comerciale, marje de profit si discounturi, 6 dimensiuni de categorizare a articolelor, rapoarte si situatii pentru monitorizarea vanzarilor si a stocurilor, monitorizarea nivelului stocului, managementul magaziilor/depozitelor si al stocurilor, managementul integrat al comenzilor clientilor, al comenzilor la furnizori.

Sistemul DocumentaERP Distributie expune un puternic mecanism de analiza a datelor prin generarea si dezvoltarea de rapoarte particulare, dar si exportul in Excel, PDF si HTML.

Vezi oferta monitorizare flota sau un program de arhivare a documentelor.

Niciun comentariu: