Top 3 postări

joi, 23 ianuarie 2014

Cateva amintiri de neuitat

De curand m-am intros dintr-o vacanta binemeritata. Am ales muntele, cred ca este mult mai relaxant decat marea dupa parerea mea. Planuiam de ceva timp aceasta escapada, imi doream sa fug de toata rutina de care am parte, de zgomotul paginilor atinse de deget, de rotile si claxoanele masinilor nerabdatoare sa astepte verdele semafoarelor, intr-un cuvant de tot.

Mi-am ales ca si locatie Brasovul, pur si simplu imi place aici, am mai fost si vreau sa revin, iubesc Branul, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra, Piata Sfatului, Muzeul de Arta, Turnu Alb si Turnul Negru. Pentru a nu-mi uita amintirile in vreun colt al mintii, am luat cateva cadouri personalizate sa-mi populeze casa : magneti de frigider cu diverse imagini ale muzeului, farfurii pictate in stil vechi, cani personalizate si un ulcior personalizate cu insemnele romanesti zonale .Puteam sa optez si pentru personalizare tricouri. Ca sa pot sa scriu oricand, chiar si offline, mi-am luat un pix personalizat pe care scrie Brasov- cetate de munte.

Dupa relaxanta plimbare am decis sa ma retrag in hotel. Conditiile oferite de hotel cu specific prin numerosii angajati au fost mai mult decat multumitoare, profesionale, si in timp record facandu-ma sa raman profund impresionat de calitatea servicilor inalte. Am ales sa fiu tratat cu specific domnesc, in speranta ca m-as putea simti intocmai ca un rege. Am luat mesele zilei in cetatea imparateasca – asa este denumita o parte a hotelului, in pat, cu tacamuri de argint, farfurii albe de portelan, ceaiul mi-a fost servit intr-o cana cu insertii argintii, iar vinul mi-a fost servit in pahar de cristal.

La sfarsitul sejurului din partea hotelului am primit un breloc cu numele hotelului gravat, si cu adresa pentru a sti mereu unde sa ma intorc. Mi s-a parut o idee foarte ingenioasa dat fiind faptul ca doar uitandu-ma la breloc imi aduc aminte de minunata vacanta pe care am petrecut-o acolo !

Niciun comentariu: