Top 3 postări

luni, 1 aprilie 2013

Despre importanta resurselor. Resurselor umane

Domeniul resurselor umane este un domeniu care in ultima perioada a cunoscut o crestere considerabila. Care este motivul pentru care domeniul resurselor umane a inregistrat aceasta crestere? Probabil ca din ce in ce mai multi manageri realizeaza cat de importanta este pentru afacerea pe care o conduce resursa umana. Astfel pentru a avea parte de angajati cat mai capabili si cu abilitati cat mai inalte au nevoie in primul rand de un departament de resurse umane populat cu oameni de cea mai intalta calitate.

Pentru a dispune de un astfel de departament, inainte de toate managerul general trebuie sa fie o persoana competenta, cu abilitati de conducere, si un adevarat lider, deoarece acesta va pune bazele departamentului de resurse umane.

Pentru a avea succes pe termen lung organizatia trebuie sa aiba un departament de reurse umane foarte bine structurat si in care sa activeze doar profesionisti. Asa cum am zis mai sus formarea acestui departament de resurse umane cade in sarcina managerului.

Du-te pe site pentru mai multe detalii sau da click aici.

Niciun comentariu: