Top 3 postări

sâmbătă, 15 februarie 2014

Telefon nou de la Allview

Am ceva vreme de cand particip la campaniile BlogAwards, iar daca si tu ai blog te astept aici, mai ales ca de curand siteul s-a mutat in casa noua, centrala si aranjata la patru ace. Pe langa faptul ca poti castiga lucruri faine, mai cunosti si alti bloggeri si vezi ce mai scrie lumea.

Sa revin la subiectul acestui articol, vreau sa spun de la inceput ca sunt un sustinator inflacarat atunci cand vine vorba de Romania si toate derivatele. Fie ca e vorba de tara, neam sau oameni de succes, firme, etc., eu ma mandresc ca sunt roman. Fiind in era tehnologiei, cu atat mai meritorie e prezenta pe piata a unei firme de succes in acest domeniu. Este vorba de Allview, firma de care cu siguranta ati auzit si din alte parti si care e un model de succes cand vine vorba de bussines si de inovatie.
Sa fiu sincer, chiar as vrea sa ajung pe la ei, sa-i cunosc pe cei din spatele Allview. As vrea sa-i vad, sa vorbesc cu cei care fac din tara noastra un motiv de bucurie, produsele lor fiind apreciate. Si nu-i deloc usor sa faci ceva de calitate, la preturi mici sau mai bine zis e foarte greu sa faci ceva ieftin, dar la fel de calitativ cum produce concurenta la preturi mai mari. Ei au reusit si merita tot respectul pentru asta.

Iarna asta inca n-a trecut, dar "mi-a ajutat telefonul sa se imbolnaveasca" si cred ca ar trebui sa ma orientez spre unul nou, iar una dintre primele variante e cu siguranta un telefon Allview. Nu carcasa il face pe telefon, asa ca prefer un brand nou, care produce lucruri de calitate la preturi foarte mici in comparatie cu oferta concurentilor.

Pe viitor m-as orienta spre Allview X1 Soul, dar pe moment m-as multumi si cu Allview P5 Symbol. Omul gospodar isi pregateste iarna un telefon nou pentru vara!Niciun comentariu: