Top 3 postări

vineri, 16 mai 2014

15 ani de Danone România

Da! De 15 ani, Danone e prezent şi în România. Pe 15 mai 1999 s-a produs primul iaurt Danone în fabrica de la Bucureşti. Au fost 15 ani în care compania a crescut treptat, iar acum este lider pe piaţa iaurturilor. Mai mult decât atât, unul din două iaurturi consumate în România este Danone.

La ceas aniversar, site-ul danone.ro a fost relansat şi arată aşa:5 minute şi nu pot să zic decât că îmi place şi mai mult Danone. Iaurturi bune, site bun.

Primul lucru pe care l-am observat şi mi-a plăcut a fost ca Danone îşi pune în evidenţă prezenţa şi pe diverse platforme: facebook, linkedin, youtube.
Al doilea lucru care îmi place e faptul că Danone se prezintă pe îndelete. Poate că pentru unii ar fi fost de ajuns să ştie ce iaurturi face Danone. Ei, pentru mine contează şi de unde e laptele, unde se fac iaurturile, cum se fac.
Un alt lucru important remarcat pe site face referire la un stil de viaţă sănătos: ce beneficii aduce consumul iaurturilor, care e legatura dintre ştiinţă şi sănătate şi cum trăim sănătos.

Danone e un partener de nădejde pentru multe cauze şi cred că ar trebui să prezinte mai pe larg acţiunile la care a zis "prezent!". Mulţi ar zice că lauda de sine nu miroase a bine, dar eu cred că e meritul lor să prezinte ceea ce au făcut.

Dacă aş fi Danone, aş publica pe site şi mesajele venite din partea consumatorilor. Din moment ce jumătate din iaurturile consumate în România mi-ar aparţine şi probabil aş primi mesaje de mulţumire, n-aş neglija sugestiile sau reclamaţiile.

La sfârşit le urez celor de la Danone mulţi ani cu consumatori fericiţi şi sănătoşi.

3 comentarii:

software de email marketing spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
seguidores no twitter spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
comprar seguidores spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.