Top 3 postări

vineri, 23 mai 2014

Investeşte în potenţial-performanţa nu are limite

Înainte de a descrie evenimentul, voi face o revenire în timp. În vara lui 2010, după ce am dat BAC-ul, am vrut să fac ceva pe timpul vacanţei: fie să lucrez, fie să plec pe undeva. Aşa am ajuns voluntar la mare al fundaţiei Licinium, fundaţie ce sprijină persoanele cu handicap.

Timp de o lună am întâlnit persoane cu handicap care au trecut de orice barieră şi îşi trăiesc viaţa cât se poate de normal.

Cosmin Jurcan este fondatorul fundaţiei şi faptul că ajută şi alte persoane cu handicap îl face o persoană normală.

O altă persoană pe care am cunoscut-o atunci este Tedy Necula, un tânăr ambiţios care a realizat în viaţă tot ce şi-a propus. Îmi aduc aminte şi de un discurs de al său din Parlamentul României în care zicea că o persoană cu handicap este acea persoană care a zis măcar o dată NU POT!Pe data de 3 iunie ŞI TU POŢI! Poţi să-i ajuţi pe cei cu handicap să ducă o viaţă la fel de normală cu a noastră.

Palas Iasi, Sala Vivaldi de la 17:30

Conferința inspirational - motivaționala "Performanţa nu are limite!" este susținută de primul speaker motivaţional cu handicap din România, Cosmin Jurcan, , având o experienţă de 15 ani ca speaker, prin exemplul unei vieţi trăite intens, lui alăturându-se Ioan Man, artist vocal şi semifinalist X Factor, Catrinel Zaharia, un speaker care promovează feminitatea şi ideea de respect de sine ca temelie pentru o viaţă împlinită indiferent de rolul pe care şi-l asumă fiecare femeie în parte (fică, iubită, soţie, mamă, angajată, antreprenoare sau casnică).

Conceptul este inovator prin conținut și mesaj, acesta lansând o provocare participanților de a-și TRANSFORMA viața prin valorificarea potențialului individual.

Conferinţa prezintă o perspectivă motivaţionala asupra vieţii şi te provoacă să analizezi obiectiv:

Cât de mult preţuieşti clipele?

Daca eşti acolo unde doreşti să fii pentru a trăi deplin visele care îţi animă viaţa?

Cum poţi să faci diferenţa prin exemplul vieţii tale?


Nota de unicitate, autenticitate și originalitate derivă din mesajul percutant al vorbitorilor din cadrul conferinței dar și al momentelor de mărturii pe care inserțiile artistice ale artiștilor, cu și fără handicap, o generează.
______________________

VEI AVEA PARTE DE :

150 DE MINUTE DE:

INSPIRAŢIE, MOTIVAŢIE, PROVOCARE.

______________________

Accesul la Conferinţa "Performanţa Nu Are Limite!" se face pe baza invitaţiilor, repartizate după cum urmează:

- 80 invitaţii BRONZE, având costul de 30 lei/invitaţie;

- 80 invitaţii SILVER , având costul de 60 lei/invitaţie şi un origami făcut de tineri cu handicap inclus în pachet;

- 80 invitaţii GOLD, având costul de 125 lei/invitaţie şi un bilet de tombolă inclus în pachet.

- 60 invitaţii PLATINUM având costul de 150 lei/invitaţie, un bilet de tombolă inclus în pachet şi un dvd cu conferinţa "Poţi face diferenţa".
______________________


Invitaţiile nu sunt nominale, ele putând fi transmise sau achiziţionate pentru studenţi ,angajaţi sau persoane cu handicap,de către persoane fizice sau juridice .

Achiziţionarea unei invitaţii te va inspira pe tine să dai valoare fiecarei clipe pe care o trăieşti dar va constitui în acelaşi timp o investiţie în potenţialul tinerilor cu handicap.

Invitaţiile pot fi rezervate şi achiziţionate prin
Cosmin Jurcan - 0741.379.416

Eu vă aştept cu mare drag la conferinţă!

Niciun comentariu: