Top 3 postări

joi, 30 octombrie 2014

Dam tag online, punem eticheta offline

Faptul ca scrii in online, ca existi aici nu inseamna neaparat ca iti ofera o expunere foarte mare. De asta poti sa apelezi si la metode offline de promovare. Chiar imi surade ideea de a ma promova si altfel, desi eu scriu doar in online.

Daca iti creezi o campanie cu impact asupra comunitatii, poti promova ideea si altfel. Pentru a creea un buzz trebuie sa faci ceva inedit, diferit de ceea ce ofera strazile zi de zi.

Eu chiar ma gandesc foarte serios pentru viitor sa-mi fac niste etichete prin care sa-mi promovez partea online. Pana acum am incercat un singur mod de promovare offline a activitatii mele din online si anume cartile de vizita. Astea le-am impartit cand am mai ajuns pe la evenimente, pe strada, la cunoscuti, la necunoscuti si au avut rolul formal de a ma prezenta simplu si rapid. Dar daca vrei sa te promovezi cumva mai aprofundat si sa pui accentul pe o anumita latura?

Ideea de a folosi etichete in offline vine cumva ca o paralela a onlineului. Cum la fiecare articol publicat aici pe blog imi adaug cateva etichete( cuvinte cheie ale acelui articol), asa vreau pe viitor sa-mi fac propria eticheta prin care sa ma promovez.Faptul ca cei de la labelprint produc etichete autoadezive în rolă sau coală de 10 ani imi dau garantia calitatii fara ca sa fi avut vreo experienta anterioara. Sa fii prezent pe o anumita piata de 10 ani inseamna ceva, mai ales in Romania. Acest lucru inseamna pe de o parte devotament pentru serviciile de calitate si pe de alta parte respectul pentru clienti. Daca nu oferi ceva bun, vestea circula de la client la posibil viitor client si de a doua zi nu mai existi.

Daca ai vreo afacere, etichetele adezive in rola sau coala pot fi de partea ta atunci cand vrei sa te promovezi. Simplu, eficient si rapid! Si mai presus de orice, atrag atentia asupra lor, deci asupra ta.

Niciun comentariu: