Top 3 postări

vineri, 24 octombrie 2014

La un click distanta de Paris

Pentru ca la facultate am urmat o specializare ce includea turismul si serviciile, atunci cand caut pe internet ceva legat de acest domeniu stiu cam cum ar trebui sa stea treburile.Mai exact, fie ca e vorba de transport, unitati de cazare sau de alimentatie publica, pot sa apreciez care oferta este buna, daca pretul cerut este in conformitate cu ceea ce urmeaza sa primesti sau daca nu cumva (sper sa nu aveti de-a face cu asa ceva) sa fie vorba de vreo teapa.

Un site pe care vi-l recomand pentru tot ce tine de turism este cel al firmei Aerolines. La momentul de fata mi-as dori sa am parte de o vacanta in Franta, la Paris. Pana a ajunge insa acolo, am nevoie de transportul pana acolo, iar pe site am gasit la sectiunea oferte speciale bilete pentru capitala Frantei foarte ieftine.Biletul dus-intors are pretul incepand de la 199 de euro, cu toate taxele incluse, iar zborul este al companiei Air France. Pe langa faptul ca pretul este bun, beneficiezi si de rapiditate in procesul de cumparare a biletelor. Formularul prin care faci rezervarea este simplu: completezi cateva date personale, alegi data de plecare si data de intoacere, iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de unul din consultantii Aerolines pentru confirmare.

Daca tinem cont ca e sfarsitul anului si urmeaza Craciunul si revelionul, putem profita si cu putini bani sa ajungem intr-unul din cele mai frumoase orase ale lumii. Pe langa faptul ca ai fi intr-un oras superb, vei avea parte de niste sarbatori de vis, alaturi de inca cateva milioane de turisti care aleg aceasta destinatie de vacanta in aceasta perioada.

Eu unul n-as vrea sa ratez sa vizitez Arcul de triumf, Muzeul Luvru(unde as vrea sa vad in principal tabloul Mona Lisa ), Catedrala Notre Dame de Paris, faimosul bulevard Champs-Elysees, Turnul Eiffel sau Disneyland Paris. Numai cat vezi cateva imagini si deja iti doresti sa fii acolo, sa apari chiar tu in poze.Va recomand sa accesati siteul, sa urmariti ofertele si sa folositi cu mare incredere serviciile oferite. Veti avea parte de un proces rapid, dar mai ales veti ramane si cu bani in buzunar.


Niciun comentariu: