Top 3 postări

joi, 30 octombrie 2014

Tratamente naturiste cu ormus

Nu e placut sa ai vreo problema de sanatate, dar pentru a te face bine trebuie sa te tratezi. De mii de ani exista tot felul de remedii, care mai de care mai bune, unele mai criticate, insa un lucru e cert: totul evolueaza. 

Nu prea am avut probleme de sanatate pana acum, dar anul asta am fost putin in "service". Cateva dureri de spate m-au trimis pe mana specialistilor: mai intai la medic si mai apoi la kinetoterapeut. Desi s-ar crede ca durerile apar in special la persoanele in varsta, nu e chiar asa. Faptul ca am fost nevoit sa-mi tratez probleme la nivelul spatelui nu au tinut cont de varsta.

Pe langa recuperarea medicala, prin kinetoterapie se poate apela si la tratamentul cu ormus pentru dureri de spate . Ce este mai intai ormusul?

ORMUS/ORME sau ORBITAL REARRANGED MONOATOMIC ELEMENTS sau ELEMENTE MONOATOMICE REARANJATE ORBITAL, a fost redescoperit la mijlocul anilor ’90 de catre David Hudson si a fost considerat a fi cea dea-4-a stare a materiei, adica saruri solubile provenite din grupul metalelor de tranzitie ca de exemplu grupul platinei (platina, paladiu, rodiu, iridiu, ruteniu si osmiu) dar si din metale de baza ca aurul, argintul, cupru, nickel si altele, ce au forma elementala monoatomica sau diatomica si care s-a dovedit a fi esentiala pentru intreaga sanatate corporala. 

Pe scurt, tratamentul pe baza de ormus produce o accelerare la nivelul comunicarii intracelulare. In felul acesta se stabileste o stare de echilibru si sanatate la nivelul intregului organism. Consumul constant de ormus prezinta si o etapa de detoxificare si purificare a organismului care determina corpul sa stea in echilibru si sa fie puternic.

Pe siteul ormus.ro gasiti remedii naturale pentru mai multe probleme medicale, precum: prostata, glanda tiroida, spondiloza, artrita, artroza, atac de panica. De asemenea, pentru a beneficia de un pret redus la achizitionarea de produse de pe site, puteti introduce in comanda codul "REDUCERE" si astfel veti plati mai putin.


Sa aveti cat mai putine probleme de sanatate, iar pe cele care apar sa le tratati repede si cu atentie.

Niciun comentariu: