Top 3 postări

luni, 24 noiembrie 2014

De ce aleg pavelele?

Eu de cand ma stiu stau la bloc, dar sper ca undeva peste cativa ani sa stau la casa. Parca nu se compara una cu alta, mai ales atunci cand stai la casa. Ai sau poti avea multiple avantaje, precum:
-loc/locuri de parcare pentru care nu trebuie sa duci o lupta zilnica;
-natura la dispozitia ta;
-locul unde poti face ce vrei;
-tu decizi singur ce si cum, vecinii sunt dupa gard;
-locul in care poti face cele mai tari petreceri alaturi de prietenii tai.

Casa si-o construieste fiecare dupa cum vrea, dar cel mai frumos mi se pare sa-ti amenajezi curtea. Aici intervine gustul fiecaruia, iar preferintele pot duce la mii de solutii in materie de amenajare si peisagistica. Pentru mine e musai sa am gazon in jurul casei. Spatiul asta verde, minunat, cred ca e locul cel mai frumos pe care il poti avea la casa ta. Daca stai la bloc, din pacate, nu te poti bucura de el.
Apoi mi-as face o mini livada de unde sa mananc un mar, o para sau doua caise, dar si la umbra careia sa imi petrec o dupa amiaza fierbinte de vara.

Pentru ca sunt satul de betonul blocului, tot ce tine de aleile din curte, trotuare are o singura solutie in opinia mea: pavajele. Imi primul rand imi place ca poti sa creezi orice model, se pot folosi mai multe culori si nu e banal precum un trotuar turnat din ciment. Apoi e foarte important ca in caz de orice interventie in zona unde sunt montate, pavelele se demonteaza usor si nu necesita inlocuirea lor, ci se pun inapoi. Cei de la europav.ro asigura si montajul pavelelor , lucru care nu-ti mai da batai cap.Astea sunt cateva modele de pavaje, dar sunt o multime de solutii oferite. Alegeti cu incredere acest mod de aranjare a gradinii tale.

Niciun comentariu: