Top 3 postări

sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Sa fie lumina cu led

Citeam zilele astea despre existenta unui bec care sta aprins de 110 ani. Acesta se afla in Statele Unite ale Amercii, in sediul unei unitati de pompieri, lucru care il face sa stea aprins non stop. Pare ciudat sa fie foarte vechi, sa fie intr-o continua functionare si sa nu prezinte semne ca ar vrea sa cedeze. Si toate astea cand stim cu totii cat de proaste sunt becurile simple. Am patit de multe ori abia sa schimb becul si sa vad cum se arde filamentul. Si asta a fost. Asta e si unul din motivele pentru care am renuntat la becul simplu, clasic, pentru ceva cu mult mai bun.

Eu imi cumpar becuri cu led ieftine de la magicled si sunt foarte multumit acum. Daca te pui sa faci calcule, ajungi cam la aceleasi costuri cand le cumperi. Un bec normal (care trebuie sa recunoastem ca e mai ieftin) se arde in medie la cateva luni, pe cand unul cu leduri rezista chiar ani. Diferenta apare insa atunci cand iti vine factura la curentul electric. Becurile cu led sunt potrivite unei case moderne pentru ca reduc consumul de energie electrica si facturile nu mai sunt un calvar.

Principalele caracteristici pe care trebuie sa le luati in calcul in cazul becurilor cu led:

● Folosite în general la iluminatul rezidenţial dar şi în alte locaţii.
● Reprezintă soluţia ideală pentru înlocuirea iluminatului cu becuri incandescente.
● Unele modele au şi iluminare variabilă.

In aceasta toamna beneficiati si de reduceri la cumparaturile de pe site. Trecerea la ora de iarna face ca orele cu lumina naturala sa fie mai putine, iar cei de la Magic led s-au gandit si la asta si ofera reduceri.Daca vreti sa le vedeti cu ochii vostri, gasiti produsele si in showroomul din Bucuresti.

Adresă showroom: B-dul Ion Mihalache, nr. 42-52, Bloc 35, Parter, Sector 1, București;
Telefon: 0371.426.009;

Program: 
Luni - Vineri: 09.00 - 20.00
Sâmbăta: închis
Duminica: închis

Niciun comentariu: