Top 3 postări

marți, 18 noiembrie 2014

Un loc sigur, in spate!

Siguranta inainte de toate, cam asa cred ca ar trebui sa se gandeasca oricine pleaca si conduce pe strazile patriei. Desigur, pentru a preveni orice incidente, alaturi de sofer si ceilalti pasageri trebuie sa aiba o atitudine normala, civilizata.

La noi nu se pune accent pe preventie si acest lucru dauneaza de cele mai multe ori. Se intampla ceva mai putin bun si abia apoi se cauta cauzele, efectele care au urmat, eventual se cauta sau se scot in fata vinovatii, dar de prea putine ori se cauta solutiile. Cu cat ai solutiile la indemana mai repede, cu atat vei fi ferit pe probleme.

Inca nu e cazul, dar cand plec cu masina as vrea sa-mi stiu familia in siguranta. Copiii mici vor sa stea in fata, sa vada ce si cum e pe acolo, dar niciodata sa nu-i lasati sa stea pe scaunul din dreapta fata! E litera de lege: copiii cu varsta pana in 3 ani trebuie sa stea intr-un scaun special pe bancheta din spate, iar cei din intervalul 3-12 ani stau obligatoriu pe bancheta din spate si poarta obligatoriu centura de siguranta. Am vazut destui parinti inconstienti, care isi pun copiii pe scaunul din fata sau pe bancheta din spate, dar nu au centura de siguranta. Ei sunt nevinovati, dar sunt victime sigure in cazul unui accident. Daca legea nu-i convinge, macar aplicarile ei poate i-ar pune pe ganduri: amenzile sunt mari, mai bine ar fi luat un scaun special si tot nu i-ar fi ajuns atat. Scaune auto copiii ar trebui sa aiba toate masinile familiilor pentru o viata frumoasa in siguranta.

Pe siteul babymall.ro gasiti in mod frecvent reduceri la diverse articole. De exemplu, in momentul de fata la diverse piese de mobilier pentru camera copilului tau, articole de incaltaminte sau carucioare gasesti reduceri substantiale!

Niciun comentariu: