Top 3 postări

duminică, 30 noiembrie 2014

Unde traduc un act?

Cand te gandesti la ceva de tradus, asa la general, e vorba de o limba straina pe care nu ai cum sa o stii sau poate nu o stii bine.

La un birou de traduceri are nevoie oricine sa ajunga daca intervin anumite lucruri legale legate de acte. Nu doar ca cei de acolo au pregatirea necesara, fiind specialisti, dar in unele cazuri se apeleaza la vorbitorii nativi, care stiu mai bine decat oricine sa traduca. Nu poate oricine sa traduca documentele oficiale, deoarece o traducere gresita a anumitor termeni specifici poate duce la schimbarea sensului.

Academia de traduceri e de incredere si iti ofera garantia lucrului bine facut daca stai si te gandesti ca in 2005 avea un singur traducator. In cadrul Academiei de traduceri lucreaza acum peste 300 de traducatori si se pot face traduceri in si din orice limba. Avantajul major oferit e ca livreaza serviciile. De exemplu, daca esti din Sibiu si ai nevoie de o traducere legalizata, se onoreaza traducerea si ti se trimite rezultatul acasa. Dezavantajul il reprezinta transportul, deoarece un transport prin curier e posibil sa ajunga a doua zi, dar daca nu e ceva urgent nu e nicio problema.

Conexiunile create prin traduceri (practic se trec dintr-un cod in altul) ofera satisfactie clientilor si astfel s-a ajuns la contracte semnate, licitații câștigate, parteneriate încheiate, locuri de muncă create, idei puse în practică, studenți admiși la instituții internaționale de prestigiu, destinații turistice vizitate, întâlniri și prezentări reușite, conferințe și evenimente bine organizate.

Imi place foarte mult si lucrurile pe care se bazeaza:

-Creăm valoare și facilităm comunicarea între oameni, indiferent de limba pe care o vorbesc sau compania  pe care o reprezintă în toată lumea ;
-Fiind specializați pe diverse industrii, învățăm zilnic din succesul și domeniul de activitate al clienților ;
-Oferim Soluții pe termen lung, nu prestăm doar servicii ;
-Suntem o echipă de profesioniști, suntem mai mult decât “un birou de traduceri”.Locația ultracentrală din București în apropiere de Birourile Notariale, Camera Notarilor, Prefectură, Ministerul Educației, Ambasade asigură rapiditatea legalizării, apostilării și supralegalizării documentelor.

București, Piața Universității (aproape de Hotel Intercontinental, lângă Banca Transilvania)
B-dul. N. Bălcescu, nr.18, bloc Sala Dalles, sc. B, et. 1, ap. 7, Sector 1, 010052Niciun comentariu: