Top 3 postări

miercuri, 24 decembrie 2014

Curat prin zapada

Hai cu ninsoarea!! E ajunul Craciunului si niciun fulg de zapada, cea care a cazut iarna asta e si de mult topita, ba chiar soarele si-a facut de cap in ultimele zile. Eu imi doresc ca iarna sa fie iarna, sa simti ca a fost si sa astepti altfel primavara si caldura. Si inca un lucru: mi-as dori o iarna in natura. Are farmecul sau si statul la bloc, dar tare as vrea sa stau la casa, undeva la marginea orasului. Iarna chiar ar fi pe ulita si la figurat, dar mai ales la propriu.

Stiti cam care era primul lucru pe care-l faceam cand eram mai mic si cand ajungeam iarna la bunicii mei? Bine, dupa ce stateam putin cu ei, luam o lopata si mergeam prin fata casei sa curat zapada si sa fac carari pe unde sa mergi. Vremurile au mai trecut, lopata a ramas si ea, dar tehnologia e tehnologie si chiar faci curat prin zapada cu o freza pentru zapada.

Imi aduc aminte ca acum vreo doi sau trei ani chiar a fost o iarna serioasa si abia puteai sa iesi in oras, apai undeva in afara lui, unde cu greu vin utilajele de dezapezire si oamenii stateau cu zilele in casele lor. Cu o freza pentru zapada iti faci treaba, cureti tot prin jurul casei si apoi poti chiar pe drum sa-ti faci curat sa iesi la drumul principal sau pana unde e nevoie sa ajungi si drumul e curatat.

Frezele sunt dupa nevoile fiecaruia si a marimii gospodariilor. Si inca un lucru important: pentru ca unele sunt mari, calitatea costa, in consecinta si pretul este destul de mare. Pentru a veni in intampinarea nevoilor voastre, puteti cumpara si prin credit, asa ca stati fara griji cand vine vorba de zapada si de curatat zapada.

Niciun comentariu: