Top 3 postări

vineri, 19 decembrie 2014

Fara stres cand se strica masina

Acum ca a venit si iarna, cel putin ca perioada, nu neaparat ca atmosfera daca e sa tinem cont de conditiile atmosferice, cred ca ce va voi povesti e destul de interesant.

Anul trecut, de sarbatori am plecat cu niste prieteni la munte si am facut Craciunul la o cabana. Doar ca pana la a ajunge acolo, unii dintre noi au avut un drum lung si destul de anevoios. Cand incepi sa te apropii de zonele montane simti ca e si iarna, vezi de jur imprejur si zapada, frigul e si el la locul lui si se simte ca acasa.
Poate ca asta a fost si unul dintre factorii care au dus la micile probleme, dar care au fost rezolvate cu brio.
Cand se apropiau si o parte din prieteni de cabana, primesc un telefon. Banuiam ca vor sa le explicam cum sa ajunga sau sa ne intrebe cine stie ce. Cand colo, ei aveau probleme si nu puteau sa mai vina. Au ramas pe dreapta, undeva pe aproape, dar masina nu mai pornea. A dat semne ca ar avea ceva, pana nu a mai mers si au oprit. Atunci am intrat pe internet si le-am dat un numar de telefon de la alotractari.ro . Cand am intrat pe autotractari.ro si am vazut lista de preturi, nu am ezitat sa le recomand. Mai auzisem de asistenta auto, dar preturile astea chiar erau mici.In mai putin de jumatate de ora de cand au sunat, a venit o masina care sa-i tracteze si sa le duca masina in service. In aceeasi zi problema s-a rezolvat si noi ne-am vazut linistiti de sarbatori, fara a avea un stres inutil cauzat de defectarea masinii. Asta e cumva de luat aminte, caci niciodata nu stii ce se poate intampla cand pleci la drum. Si mai ales ca sa nu iti strici vacanta, cred ca e bine sa stii la cine sa apelezi in caz de nevoie.

Niciun comentariu: