Top 3 postări

joi, 18 decembrie 2014

Iluminat interior, iluminat modern

La o anumita perioada stiti cu totii ca parca mai trebuie schimbat cate ceva prin casa, ba nu iti mai place mobila, ba esti nevoit sa schimbi o chiuveta si n-ai ce sa faci. Acum cativa ani am facut o curatenie generala in apartament, am luat camera cu camera si de la zero am reamenajat. Problema la acel moment a fost ca a ramas baia exact cum era, asa ca anul asta in vara am redus unele cheltuieli, am renuntat la anumite chestii si renovarea a devenit tinta principala.

Si am inceput sa facem planurile, pas cu pas: schimbat gresie si faianta, schimbat cada, chiuveta, vas wc, etajere, oglinda. Stai asa..ceva nu se vede bine. N-ar avea cum fara lumina. Cum sunt adeptul internetului, mie nu-mi ajunge sa ma duc in magazin sa ma uit cand caut ceva. Exista chiar tipul de client Ropo(reaserch online, purchase offline) al zilelor noastre, care isi face o documentare online si abia apoi cumpara din comertul clasic. Eu am mers si pe la magazinele de profil, dar am ales o aplica de pe atas.ro .


Mi-a placut din start forma, modelul are doua brate si mai ales sticla este mata si ofera o lumina mai altfel. Astea cred ca sunt principalele ingrediente ale unei lumini placute, relaxante in baie, care este un loc intim. Mai greu mi-a fost sa aleg dintre toate aplicele de interior, caci sunt foarte multe modele, care mai de care mai stilizate, extravagante sau din contra, foarte simple. Stateam si ma gandeam ca ar fi fost o solutie buna atunci cand am renovat celelalte camere si as fi schimbat corpurile de iluminat din toata casa. Dar din asta pot incepe o lista de viitoare lucruri care trebuie schimbate. Cei de la atas.ro au in spate 20 de ani de munca, in care au imbunatatit serviciile si produsele oferite. Astfel, iti poti alege dintr-o gama variata de stiluri sau poti alege si pentru ceva la comanda sau in cazul unei noi case de proiect de la A-Z.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut Andrei!
Dragut articolul, sunt de acord cu tine, odata cu trecerea timpului, tehnologia led devine din ce in ce mai accesibila, evident multi vor spune "cat dai, atata face", insa nu pot fi de acord cu preturile umflate de anumiti producatori.
Uite, spre exemplu am gasit aici o gama interesanta de becuri cu led, iar daca iti faci cont la ei vei avea acces si la preturi, prietenoase as zice.

Chisanovici Andrei spunea...

Uneori, pretul este totusi pe masura calitatii oferite.

Luminita spunea...

Interesanta ideea utilzarii corpurilor de iluminat cu LED, mai ales ca exista numeroase variante pe piata pentru toate buzunarele. In baie si spoturile sunt foarte convenabile, in mod special cele cu un grad de protectie ridicat impotriva umezelii, astfel incat nu se vor deteriora in urma expunerii la aburi sau la picaturi de apa.