Top 3 postări

luni, 8 decembrie 2014

Mos Craciun in albastru?

Anul asta nu vine Mos Craciun.Daca in anii trecuti il asteptati si venea de fiecare data, acum nu o sa mai fie la fel.  Stati linistiti, nu intrati in panica..nu vine Mos Craciun fara Tuborg Christmas Brew. Cum sa treaca un moment festiv fara ceva special? Asta e un lucru de neinchipuit si tocmai de asta, voi incerca sa-l conving pe Mos Craciun ca am fost bun, cuminte si ca merit o bere speciala. Deja i-am scris Mosului, am trimis scrisoarea si sper ca sa fiu fericit pe 25 decembrie.
Desi eram copil(stiam ca Tuborg e o bere) imi aduc aminte si le fredonam si atunci versurile care anuntau clar ca vin sarbatorile si implicit si Mosul:
" De Craciun, fii mai bun, fii adevarat
Spune DA!!! nu spune nu,
La Tuborg Christmas brew
De anul nou fa-ti un cadou, fii mai personal
Si tu si tu si tu si tu bea Tuborg Christmas brew!"

La fel ca in ultimii 14 ani, Tuborg Christams Brew va fi gasita timp de doua luni si in Romania, pana la sfarsitul anului, pe 31 decembrie. Bucura-te de berea de culoare brun-roscata, cu un continut de 5,6% alcool alaturi de cei dragi si transformati momentele petrecute in amintiri de neuitat!

Reteta inventata in 1981, acum 33 ani isi continua drumul si da startul sezonului sarbatorilor si anul acesta si multi multi ani de acum incolo.


 E timpul pentru #ChristmasTaste  #ChristmasBrew !

Niciun comentariu: