Top 3 postări

luni, 8 decembrie 2014

Nou in Iasi: Back2Back

Acum mai putin de un an l-am cunoscut pe Alexandru Lefter, fondatorul topkineto si pot spune ca este persoana potrivita, specialistul de care ai nevoie. Daca de atunci mi-a placut modul de lucru, noutatea adusa prin serviciul mobil de kinetoterapie, acum este vorba de ceva de-a dreptul inedit si interesant.


De la fondatorii a două concepte de succes, Alexandru Lefter (Topkineto) și Ionuț Ignat (NutriGo), vă aducem tot ce este mai bun din două medii diferite. Doi profesioniști, unul din lumea nutriției și dieteticii și altul din sfera kinetoterapiei și educației posturale, vin în fața voastră cu două abordări diferite asupra corpului uman împletite armonios într-o serie de workshop-uri absolut inedite pentru România. 
Astfel, veți putea beneficia de o a doua opinie imediat după ce ați primit-o pe prima, fie că este vizată o creștere în greutate asociată cu o durere sâcâitoare de spate sau despre o afecțiune la nivelul genunchiului ce vă privează de posibilitatea de mai face sport, urmată de o creștere în greutate. Împreună vom găsi soluții pentru orice situație într-un mediu științific, dar mai presus decât orice, prietenesc.

Va astept luni, 15 decembrie 2014.
Locație: Bulevardul Carol I nr. 4, Cladirea Habitat (cu intrarea între TimeOut și La Plăcinte), camera P 08 (Sala de ședințe) Galeriile de arta din CASA POGOR.
Ora începerii: 18:00
Ora încheierii: 20:00


Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe pagina aceasta sau pe pagina . Eu unul abia astept sa particip la eveniment, mai ales ca are loc in Iasi un eveniment in premiera si este vorba de ceva nou pentru tara noastra, o abordare interdisciplinara, un workshop de kinetoterapie si nutritie.

Niciun comentariu: