Top 3 postări

sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Carucior pentru bebe

Vremea copilariei

Cu totii am fost copii si atunci totul era pentru noi, era al nostru. Nu ca mai apoi nu ar fi fost, dar eram centrul atentiei pentru toti: familiei, rude, vecini, cunostinte.

Cele mai asteptate momente ale unor parinti cred ca sunt primul cuvant spus de micut si primii pasi facuti de acesta. Pana atunci, dar si dupa cel mai de folos lucru este un carucior pentru copii. Pentru ca un drum destul de lung, o plimbare prin parc si apoi cateva cumparaturi vor fi destul de obositoare, macar sa nu tii copilul in brate. Daca ai face acest lucru, iti poate dauna pe viitor(dureri de spate) sau ar afecta dezvoltarea optima a copilului, care tot timpul va vrea sa stea in brate.

In alegerea caruciorului de la ErFi.ro ei ti-au venit in intampinare cu o descriere a modului in care se alege un carucior potrivit pentru copilasul tau. Toate instructiunile le aflati vizualizand urmatorul video: 


Important de stiut e faptul ca aveti o larga extinsa de produse din care puteti alege, sunt disponibile sute de carucioare, accesorii pentru carucioare sau jucarii pentru carucioare. Si mai ales, pentru ca nu fiecare isi poate permite orice sau nimeni nu vrea acelasi lucru, preturile sunt de la cateva sute pana la mii de lei.

Va arat si eu cateva carucioare pentru copii pentru o mai buna cunoastere a acestora, a detaliilor tehnice.
Acesta de exemplu, poate fi folosit pentru copiii nou nascuti pana la 3 ani(15 kilograme), are centura de siguranta cu prindere in 5 puncte, spatarul este reglabil, greutatea este de 8,5 kilograme si poate fi folosit in orice anotimp. 


Alte modele interesante, care mi-au placut, plus cazul mai special al unor tripleti: Pentru cei din Bucuresti, puteti vizita showroomul din Mall Plaza , acolo unde gasiti expuse foarte multe modele, le puteti analiza in detaliu si le puteti incerca.

Niciun comentariu: