Top 3 postări

duminică, 25 ianuarie 2015

Fa-ti site singur!

Stiu ca sunteti printre voi detinatori de siteuri sau poate aveti nevoie de un site. De fapt, primii vizati sunt cei care isi doresc un site, dar si pentru ceilalti e bine venita orice schimbare. Unul dintre lucrurile pe care le am planificate pentru viitor vizeaza si in cazul meu sa trec blogul pe un domeniu propriu.

Xlinesoft vine in intampinarea acestei probleme si ofera o solutie simpla si foarte, foarte rapida.
Eu unul am fost in liceu la profil de matematica-informatica, dar nu am fost atras totusi de domeniu, asadar nu am urmat acel drum si la facultate si la job. Din acest motiv stiu ca e destul de greu sa inveti programare, sa o intelegi mai ales, asa ca solutia e exact ce ai nevoie.

PHPRunner pe numele sau este cel mai bun generator de cod PHP din lume. Realizeaza interfata web pentru orice baza de date ai folosi: MySQL, Microsoft Acces, Oracle, Postgre sau SQL server.


Sa vedem motivele pentru care e cel mai potrivit. In primul rand, nu trebuie sa stii programare. Apoi, primesti o aplicatie web completa, cu un set de pagini legate intre ele, dar personalizabile. Poti alege diverse teme de culori si machete. Se foloseste atat de usor, incat poti sa-ti faci siteul in doar cateva minute.
Cum suna asta? Nu stii programare= faci un site in cateva minute!

Personalizarea se face la fel de usor, ai un editor vizual cu facilitati drag-n-drop, suport pentru imagini si documente sau editor pentru text imbunatatit. Si pentru ca totul sa fie in siguranta, beneficiezi si de protectia siteurilor. Protectie prin parole, auto-inregistrare pentru utilizatori, setare online a permisiunilor, criptarea parolei si validarea rezistentei acesteia. 

Mai ca as spune ca e o joaca de copii. Desi poate nu e chiar asa, e clar ca e foarte accesibil din toate punctele de vedere si e cea mai potrivita pentru primul site, al doilea site sau de ce nu pentru schimbarea siteului actual.

Niciun comentariu: