Top 3 postări

luni, 12 ianuarie 2015

La multi ani, topkineto!

Astazi, 12 ianuarie, topkineto implineste trei ani.
Cum am vazut eu serviciul de kinetoterapie topkineto?
Daca ar fi sa ma folosesc de trei cuvinte, ar fi: modern, profesionist, diferit. Totul a pornit de la Alex Lefter, care a crezut cu tarie ca poate sa faca ceea ce-i place si acasa, in Romania. Pe langa tot ceea ce invatase in Romania a adaugat si experienta practica din Danemarca si Anglia pentru a da nastere unui lucru nou: primul serviciu regional de kinetoterapie la locul de munca si evenimente sportive.


Astazi, in sala Eminescu a Grand Hotel Traian a avut loc si conferinta aniversara Implinim 3 ani impreuna. Gazda evenimentului, Alex Lefter i-a avut alaturi pe:
-Domnul prof. univ. dr Zoltán Pásztai, profesor asociat la Universitatea din Oradea, Spitalul Clinic de Recuperare Baile Felix, kinetoterapeut principal.

 Este si inventatorul " Laditei Zoly", un concept de kinetoterapie oradeana. Pornit de la lipsa bancilor din sala de recuperare, "experimentul" a continuat si astfel ladita a devenit un instrument folosit in kinetoterapie si brevetat chiar la OSIM.

-Domnisoara Elena Gheorghita, kinetoterapeut, Life Pilates International Trainer este fondatorul Tonus Plus Pilates, prima sala de pilates la standarde inalte din Iasi. Dupa partea teoretica cu privire la coloana vertebrala, a fost abordata practic reabilitarea elasticitatii la nivelul ei.

-Domnul George Neculai(manager, cofondatorul Five Point Solutions)  programator la baza si ati ghicit..a simtit pe propria persoana ce inseamna topkineto. Avand dureri la nivelul spatelui a ajuns sa faca recuperare si si-a dat seama de importanta unui kinetoterapeut care sa vina la locul de munca si sa aiba grija de angajati. Asa a ajuns sa apeleze la serviciile topkineto pentru companie si in felul acesta sa le ofere angajatilor solutii pentru eliminarea durerilor in timp ce sunt la munca.

-Domnul Doru Munteanu, alpinist si maratonist montan. De el am auzit(citit mai bine zis) tot de la topkineto. Pasiunea lui pentru munte cred ca are legatura chiar cu numele sau si nu e doar o coincidenta.

-Doamna Paula Drosescu, Master trainer NLP, Prof.univ. la Facultatea de educatie fizica si sport, UAIC Iasi.
Dorinte, vise, obiective
A fost o avalansa de exercitii, intrebari la care cu totii am gasit anumite raspunsuri.

-o sala plina de prieteni topkineto.


Niciun comentariu: