Top 3 postări

duminică, 18 ianuarie 2015

Mancare dintr-un singur loc

De cate ori nu ai apelat la livrarile la domiciliu in loc sa gatesti sau sa iesi undeva? Asta e alegerea ideala, cea mai comoda, mai ales cand iti vin cativa prieteni in vizita si nu ai timp sau chef sa pregatesti ceva de mancare. Chiar am zarit candva in oras Food Panda, dar mi-am zis ca o fi vreun nou restaurant.Ce e de fapt?

Ei iti dau mai multe variante de unde poti sa alegi ce mananci, tu alegi restaurantul(restaurantele), apoi rasfoiesti meniul fiecaruia si dai comanda. Avantajul major il reprezinta faptul ca poti alege un fel de mancare de undeva, alt fel de mancare din alta parte, iar desertul din al treilea loc. Acest tip de livrari la domiciliu il poti gasi in urmatoarele orase: Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta si Brasov.

Mi-am descarcat aplicatia pentru mobil si pentru Iasi am gasit cateva restaurante, pizzerii si doua cofetarii de unde iti poti alege cu siguranta o masa consistenta si mai ales, pe gustul tau! De fapt, mai intai am dat localizare prin GPS si astfel mi-a gasit si locatia(am preferat sa fie cea de acasa) pe care trebuie doar sa o completezi cu detaliile de dupa strada: bloc, scara, apartament.
De asemenea, pe langa  restaurantele cu care ei colaboreaza, poti recomanda si tu unul, cu care vor incerca probabil sa inceapa o viitoare colaborare, din moment ce sunt doritori.

Pofta buna!

Un comentariu:

Eva Oil spunea...

Impressive! I never thought this recipe will be that much easy and delicious. I will definitely make it again. Thanks for sharing.
Eva sunflower oil