Top 3 postări

duminică, 18 ianuarie 2015

O eticheta pentru fiecare sticla

Una dintre cele mai importante in vanzare este prezentarea produsului la locul de vanzare. Prezenta lui la raft, afisajul de pret, dar cel mai important, modul in care arata produsul.

Ambalajul trebuie sa fie impecabil, prima imagine in mintea clientului trebuie sa fie decisiva in procesul de cumparare. Daca luam cazul unei sticle de vin, de exemplu, eticheta trebuie sa il atraga pe client.

Siteul etichete-bauturi.ro vine cu solutii pentru orice ai avea nevoie. Astfel, poti alege dintre mai multe categorii interesante de etichete pentru bauturi :
-etichete autoadezive imprimate flexografic in rola;
-etichete autoadezive clare si ultra-clare pentru efectul "no label look";
-etichete autoadezive cu efect holografic;
-etichete indicatoare de temperatura;
-etichete tip "neck-hanger";
-stickere personalizate in tiraje mici sau foarte mici.
Asupra ultimei categorii m-am oprit eu si sigur e o varianta foarte buna pentru orice eveniment care necesita o personalizare. Anul trecut am facut destul vin la tara si m-am gandit si la varianta etichetarii sticlelor dupa ce va ajunge in ele. Nu e un vin special, ceva care sa te dea pe spate, dar e un vin 100% natural, facut de mine si asta ii da plus valoare si il face special. De asta m-am si gandit la ideea cu etichetele. Nu e greu sa fac un design pentru eticheta, dar un lucru nu trebuie sa lipseasca: anul, locul si din ce e facut vinul. Le trec pe toate pe eticheta si voi avea succes garantat. Fie ca-l voi pastra pentru cand vin prieteni in vizita sau il voi face cadou, sigur impactul creat de eticheta va fi destul de important.
Cand cineva vede o eticheta, vrea sa afle mai multe si de acolo va afla restul informatiilor cautate. Practic eticheta este mesagerul de la producator la consumator.
Cum nu sunt un producator industrial, aceste stickere personalizate in tiraje mai mici, reduse este ideal. La anul alt vin, alt tiraj de etichete si tot asa.Dupa imbutelierea vinului voi face si etichetele si voi reveni cu rezultatele!


Niciun comentariu: