Top 3 postări

miercuri, 28 ianuarie 2015

Videochatul, la fel ca alta meserie

De ce sa te angajezi la videochat?

Inainte de toate, ca sa nu te ascunzi de lume, trebuie sa fii foarte convinsa ca asta vrei sa faci. Munca este munca pana la urma urmei si chiar nu vad de ce ar trebui sa apara prejudecati atunci cand alegi sa lucrezi la un studio de videochat. Pentru ca tu sa te simti bine si sa castigi exact cat iti propui, trebuie sa mergi la studio20 videochat.

Mie mi se pare un exemplu extrem de simplu urmatorul: cineva are nevoie de ceva si exista undeva in lumea asta si cineva care sa-l ofere. Este vorba de cerere si oferta. Daca nu ar fi doritori, cu siguranta nu ar exista videochatul si invers. Totul tine de tine, de felul in care gandesti. Trebuie sa fii increzatoare, fara prejudecati si sa dai dovada de incredere de sine. E alegerea ta, nu a altora. De fapt, fiecare isi alege singur drumul in viata, meseria, locul de munca!

Si pentru ca totul este legal 100%, vei semna un contract de munca din prima zi de lucru. De asemenea, vei fi platita exact cat trebuie si la fel de mult precum entuziasmul tau din fiecare zi. Cu cat stii sa atragi clientii mai bine, sa-i seduci, cu atat si veniturile tale vor fi mai mari. Poti castiga de la 500 pana la 50000 de dolari, insa depinde de foarte multi factori. Perioada de acomodare va fi benefica, dar nu poti sa dai lovitura din prima. Trebuie sa inveti, sa stii sa fii cat mai naturala, atragatoare si satisfactiile vor fi pe masura. Ca sa obtii rezultate extraordinare, trebuie sa iti propui de la bun inceput ce vrei sa faci, cati bani vrei sa castigi si apoi sa stabilesti un plan foarte bine pus la punct. Pas cu pas vei reusi si iti vei da seama ca daca ai rabdare si lucrurile merg firesc, succesul nu este departe. 

Tu esti persoana care te cunoaste cel mai bine si drept urmare este decizia ta!


3 comentarii:

ghita marian spunea...

Foarte interesant acest site mai ales ca vorbeste despre un domeniu mai putin cunoscut in tarisoara noastra si anume videochat-ul. Acesta este un subiect inca nestiut pentru multe persoane din aceasta tara, dar asta nu poate insemna ca activitatea de videochat nu este una in limitele legalitatii, ba din contra totul este reglementat de legile existente in tara noastra. Este foarte bine ca din acest site putem afla mai multe aspecte despre acest domeniu, deoarece numai in aceste conditii tinerele studente vor avea ocazia sa afle realitatea despre videochat. Totul este legal, si datorita acestui site putem afla si alte informatii utile despre videochat. Mai asteptam pagini la fel de interesante si cu siguranta voi mai veni pe acest site deoarece detaliile de aici sunt foarte bine scrise, ceea ce ma face sa devin un fan al acestui tip de blog Ziua buna!

Chisanovici Andrei spunea...

Bine ati venit!

caliman alin spunea...

Da, si eu sunt de parere ca aceasta meserie a videochatului este ca oricare alta, ceea ce inseamna ca o poate practica oricine, atata timp cat respecta conditiile legale, si de asemenea nu va face rau nimanui prin ceea ce face. In rest nu sunt multe de spun despre un job in videochat, si cred ca peste cativa ani o sa devina o meserie ca oricare alta.