Top 3 postări

luni, 30 martie 2015

Bicicleta copilariei

Cine ajunge ultimul, e fraier! Si am plecat...mergem destul de mult, dar intrecerea e intrecere. Asta e si farmecul: competitia te dezvolta si cel mai bun castiga. N-ai castigat acum? Invata sa pierzi si va veni si randul tau sa fii cel mai bun!

Cu 20 de ani in urma

Copiii se strang ca in fiecare zi din vacanta de vara in spatele blocului si isi incep seria jocurilor. Ascunsa, De-a baba oarba, Tara, tara, vrem ostasi sunt cateva dintre jocuri si totul nu are cum sa se termine fara ca fiecare sa-si fi scos bicicleta si sa mearga intreg cartierul intr-o goana nebuna a veseliei. Treci pe langa cel din fata si parca toata lumea e a ta! Inca nu ai castigat, dar trebuie sa ramai primul. Stii o scurtatura si aceea crezi ca va fi cheia succesului. Stanga, iar stanga, apoi mergi inainte, dreapta si apoi iar stanga si ajungi in fata scarii. Si esti primul azi!

Acum

Asta e ceea ce mi-as fi dorit sa am, dar nu am avut, desi, imi aduc aminte ca la un moment dat am avut o bicicleta de la cineva. Drept urmare, nu stiu sa merg pe bicicleta. Mi-am propus totusi sa invat cat de curand. Pe langa alergat, mi-ar placea sa ies si la pedalat.

Daca ar fi sa dau timpul in urma si as fi mic, mi-as dori de la parinti o bicicleta. Magazinul toyz.ro ofera peste 10000 de produse pentru copii, de aceea si gama de biciclete este variata, de la mai multi producatori: Dino bikes, Ironway, Denver.
Niciun comentariu: