Top 3 postări

miercuri, 11 martie 2015

Daca nu acum, atunci cand?

Pauza de iarna se pare ca a fost foarte benefica pentru CSMS Iasi si face ca sansele de ramanere in Liga I sa fi crescut considerabil. Jocul s-a imbunatatit considerabil, daruirea si dorinta de victorie au facut diferenta in primele meciuri.

Bilant ca al unei echipe de top

Daca e sa ne raportam la aceste prime trei etape jucate in 2015, vedem ca CSMS este pe locul al doilea, la egalitate de puncte(cu maximul de puncte, 9!) cu ASA Targu Mures, despartite doar de golaveraj. De asemenea, trebuie remarcat un aspect foarte important: niciun gol primit. Trei meciuri, niciun gol primit, fata de turul campionatului, cand doar in 5 meciuri nu s-a primit gol.

De acum incepe toata treaba insa, sau mai bine zis, continua! Trebuie sa avem continuitate in rezultate, fiecare meci sa fie abordat cu gandul la victorie si #UnitiVomInvinge !

Tocmai asta este motivul pentru care ii provoc pe toti iesenii sa urcam in dealul Copoului si sa umplem stadionul "Emil Alexandrescu", duminica de la 15:30 la meciul cu Astra Giurgiu. Cand rezultatele nu au fost bune, stadionul a fost gol, dar acum trebuie sa vina a patra victorie din 2015!

Ca sa fim in alb si albastru, clubul a lansat noi produse cu insemnele clubului pe care le puteti cumpara de aici. 


Niciun comentariu: