Top 3 postări

sâmbătă, 28 martie 2015

Daca nu ai o masina, o imprumuti

Tare bine e cand ai un ajutor si chiar daca ai masina sau nu, un serviciu de inchirieri e mereu la indemana. Daca ai avea nevoie de o masina de la cine ai imprumuta una? De la un prieten, o cunostinta, o ruda sau de la o firma de inchirieri masini ?

Eu cred ca as alege ultima varianta, pentru ca e cel mai elegant, ca sa zic asa si nu tine nimeni socoteala ca ai facut nu stiu cati kilometri sau ai condus altfel decat acea persoana. La mine e si alt lucru: nu imprumut bani sau lucruri personale, sau daca o fac, se intampla foarte rar. Asa ca ma pun in postura celuilalt si vad ca nici eu nu i-as da.

Acum sa va zic cazul unui prieten care a fost plecat pana la Bucuresti in interes de serviciu si avea nevoie de o masina. De fapt, ar fi avut masina, dar totul a fost intr-o viteza foarte mare si cand a ajuns dimineata la munca i s-a zis ca seara va fi in Bucuresti deja. Rezervare la avion facuta pentru dupa amiaza, cazare la hotel asigurata, singurul lucru de care trebuia sa se ocupe pentru cand ajungea era sa gaseasca o masina pentru multele deplasari prin oras in decursul celor trei zile. A apelat la ajutorul unui asistent de la airportrentacar.ro  din Bucuresti , a facut rezervare pentru o Dacia Sandero si chiar a fost asteptat la aeroport si i-a fost predata masina.


Scurt si la obiect: a folosit masina, apoi si-a rezolvat treburile pentru care a fost delegat. A inapoiat masina si s-a intors la firma cu tot ce trebuia. 


Niciun comentariu: