Top 3 postări

luni, 30 martie 2015

Pavajul, alegerea ideala

Cum a venit cat de cat si primavara, am inceput si activitatile specifice. Spun cat de cat pentru ca inca vremea e destul de friguroasa, chiar cu unele tente mai mult de toamna spre iarna, plus destul de multe ploi. Printre ele, in zilele mai bune, unele chiar si cu soare, am inceput pregatirea gradinii de la tara. E destul de aproape de Iasi , asa ca drumul nu dureaza mult si in cateva ore poti sa mai aranjezi cate ceva pe acolo.

Am inceput cu pusul diverselor seminte si rasaduri prin gradina, pentru a avea fructe, legume cat mai proaspete si sanatoase cel putin in timpul verii si al toamnei. Pe langa treaba cu agricultura la scara redusa, am inceput sa mai amenajez si curtea din fata casei si aleile din gradina si de pe langa anexe.

Trotuarul care vine de la poarta spre casa l-am transformat complet. Era facut din caramizi, dar a inceput sa creasca iarba si printre ele si imi era destul de greu sa tai iarba vara, asa ca am optat pentru pavaj. Am comandat de la pavconsult.ro si pot spune ca alegerea a fost foarte dificila. Nu pentru ca nu as fi avut ce alege, ci pentru ca au o gama foarte diversificata si ajungi in situatia in care nu stii care model iti place mai mult si pe care ti-l doresti in curtea ta. De montat am montat singur, fara ajutor. Pot doar sa spun ca m-am documentat, am mai citit pe internet si de mare folos mi-a fost acest articol.Pavajul din prima poza este cel ales pentru curte, iar al doilea l-am folosit prin gradina, fiind mai inchis la culoare. Am zis ca se preteaza mai tare la gradina, mai ales ca la vremea de acum se murdareste de la noroi. Chiar daca se spala, o culoare deschisa nu ar fi fost prea potrivita. E ca si cum te-ai imbraca in alb cand ploua si e mizerie afara. 

Niciun comentariu: